Ѓорче 1932
тој сум...
ајде наздравје браво Паласио
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
би го обесил на сред Дуомо да виси со репот надоле,па пенал и слеп ќе шутне и ќе погоди бе,овој земал ја рога,ти ебам неписменото говедо.[DOUBLEPOST=1456958400][/DOUBLEPOST]Паласио е роден лузер и тоа е тоа.
Џабе си ебаа матер на утакмицава... Сеа у Сабота пак Паласио ке гази
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаПаласијо.
Да ти ебам жената, мајката, детето да ти го ебам, да ти ја ебам цела фамилија што си ја имаш и што си ја немаш. Да ти ебам цел род да ти го ебам, и живите и мртвите да ти ги ебам твои неспособни.
Копиле едно смрдливо, кансор еден гаден умрен старец пиче ли ти ебам мајчино, иди умри негде сам, фетусирај се и умри си така тажен како што си ти и цела твоја мртва фудбалска кариера, фамилијата да ти ја ебам најмила да ти ебам.
Све у куќа да ти ебам најмило, све што сакаш да ти снема и на крај тебе да те снема да ти го ебам племето у пичка.
Не можам ќе полудам од нервоза, ќе се шлогирам, се тресам ко кур у ладна вода. Абе копиле едно да ти ебам мајката глупава, имбецил еден ретардира, Нагатомо и Манај погодија пенали ти ја затиска силно да и го затискам на сестрица ти у пичка. Пу да ти изнаебам све живо и диво да ти ебам.
Па уште да го поштувам за све што има напраено да му напраат погреб уште утре да му ебам фамилијата, фудбалски мртовец гнасен, земи си ги тие 20 гола и носи си и у пичку ќораву./ квббфдајкххѕѕреуиохб гѕт 3ѕт3498ѕт2857ѕ3хвхввб9
пѓо
ѓчп
л
п
Џони ај иди истрчај еден круг околу широк сокак и врати се.
Шо ви е бе на сите,Море мамичето мамино да му го изнаебам на копилето Манчини..него треба да го колните не Паласио..кој ви курот со купот бе?..да не сакате да го освоиме?..нека се ебат Манчини и сите играчи со купот каде за џабе ги истроше играчите односно мајката му ја изнаеба од умор и од повреди за ништо..па и да влезевме во финале голем кур што ќе направевме а онде првенството што е побитно си еба мајката..
Кој курот победуваа и се кршеа со Наполи да го победат 0-2 за подоцна да бидат уморени во првенството и да ги фрлаат бодовите во бунар?..зарем амбициите не се да се стигни некако трето место ?..не знам и сега зошто се искршија од трчање а некни одеа по теренот како намерно да сакаат да изгубат?..кој му е овој пристап на Манчини педерот?..копиле гнасно..
Јас кога видов дека 3-0 водиме 89 минута се изнервирав до коска..за куро ми е 3-0 да водиме во купот а онде во првенството мајките ни ги ебаваат
Џони, титула е титула, не бладај ебате. Ко да знаеа дека ќе испаднат на пенали. Поштувај малце што изгинаа момците на терен, дај Боже до крај на сезона да гледаме вакви изданија, а не да стојат како пички.Истрчав,на фудбал бев и кога видов 3-0 нека си ебат мајките...зошто ваков пристап и ваква игра не прикажуваат таму каде што треба?..за шо ви треба купот бе?..да не даваат пласман во ЛШ преку него?...ете сега внедела со Палермо ќе ги видиме како ќе играат па да заклучиме како тоа Манчини големиот стручњак си ја научи лекцијата..
И шо фајде дека го победивме Јувентус?..освен што се исповредија и изморија играчите?..мислам општо што фајде што пред неколку месеци го победија Наполи на гости и се скапаа курчење со таа мочана победа која не ни значи ништо..абе уште од првиот натпревар требаше младинци да стави во купот и да испадниме да му ебам мочаното натпреварување