Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Оти , што е чудно ?Баш на место одлука или мислиш дека Де Хеа ќе го продадеме поскапо на Реал ако го стават капитен ?

капитенот по дифолт треба да е лидер, мотиватор, некој на кој шо ќе се огледуваат играчите, а Мата од лидерски способности нема ама ич НИШО !!! тој знае да се крие ко пиче позади противнички играчи во поголем дел од натпреварите, знае да се изгуби по 50 минути во просек на секоја утакмица освен последниве ај да речиме две утакмици.. па појќе Ерера заслужува да е капитен отколку ова муле ... и после Руни, Керик и Смолинг, нели Де Хеа требаше да е капитен или дека е голман филизофов не го стаил капитен зашо не ќе може да трча по 70 метри да изврши притисок врз судијата во некои одредени ситуации..

Абе другарчиња, зарем уште не ја разбирате филозофијата на ЛВГ. Јасен беше ЛВГ. 18-20 сениори плус ако треба младинци, без разлика дали ќе ја започнеме сезоната на 3 или 4 фронта. Вака никој не е незадоволен сите се умешани во меч деј скводо. Ако се повредат еве ги младите сили. Така игра ЛВГ цела карера менаџерска, ако сте ја пратиле.
Е сеа тоа што имаме многу многу повредени играчи тоа не са можеле да го предвидат.
Кога заврашуваше зимскиот преоден рок скоро сите викавте дека мора да се зима бекови, а јас што ви реков, попрво Варела и Бротвик-Џексон ќе ги игра ЛВГ него ли да зима нови играчи. Таква му е филозофијата просто. А сега дали тоа е позитивна или негативна работа во наредниот период ќе дознаеме.

Иначе што сете запнале со тоа капитен да биде Де Геа, а не Мата. Де Геа си оди на лето сигурно, зошто да го става капитен. А и плу од инсајд инфо дознав дека си имат замерено нешто ЛВГ и ДДГ.

ПС- Составот е супер. (y)

Оти , што е чудно ?Баш на место одлука или мислиш дека Де Хеа ќе го продадеме поскапо на Реал ако го стават капитен ?
Не зезај воопшто не е за капитен. Под капитен се подразбира некој што се бори и што гине на терен, а не играч кој можно е и воопшто да не го видиме на терен. Ете не Де Геа, ама Шнајдерлин и Блинд имаат по капитенски особини од овој.

Сакав Рајли да игра лево кога веќе нема друг, ист Варела е од офанзивен аспект. Но највероватно почнува вака заради баланс во тимот, два ниски бекови ќе биде проблематично при прекини со оглед што Блинд не постои во таквите ситуации.
Како и да е, уште мислам дека сезонава ја пуштија по вода, ме интересира младиве како ќе изиграат и дали уште се хорни. :D
:confused:
Добар си. А ако сезоната ја пуштиле во вода објасни ми зошто тогаш ЛВГ се валаше на ОТ во неделата, ако можеш?

Имај малку храброст пиши некој позитивен коментар нема да пропаднеш во земја.

:confused:
Добар си. А ако сезоната ја пуштиле во вода објасни ми зошто тогаш ЛВГ се валаше на ОТ во неделата, ако можеш?

Имај малку храброст пиши некој позитивен коментар нема да пропаднеш во земја.
Мора баланс да праам во фан клубов. Тебе те имаме за цветање ружи.

Мора баланс да праам во фан клубов. Тебе те имаме за цветање ружи.
Ама не, одговори на поставеното прашање ако можеш, не ме мешај мене и не го одбегнувај прашањето како политичарите.

Глупо е Де Геа да е капитен пошто е голман и како ќе се расправа напред ако се задеси нешто? Па и јазична бариера до негде, гарант неможе елоквентно да се распцуе со судијата и ватфордовци. Составов би требало да ветува голови по она што до сега сме го виделе. Со Господ напред и Тандер во мислите.

Tim igra kako da e finale LS :D Kakov pitbul e omg :D

Добро какви шутеви се овие на Депај? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom