Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ete sto znaci vrakanje na kumanovo vo prvata liga..polna sala so 7-8 000 gledaci gostinski navivaci navivanje 40 minuti ...top top...bravo i za dvete grupi...neka kazat navivacite na mzt dali ocekuvaa tolku polna sala :) i dali nekade na drugo mesto videle tolku narod .. :P
ali nemase potreba od incidenti ..jbg sportski pozdrav izvinete za latinica..
Ама ти си ги измешал малце брзините. 7,8 илјади гледачи има во Пионир кога е крцат и кога Партизан игра Евролига против ОЛИ,ПАО,ЦСКА. Вчера имаше доста народ, одлична посета ... ама толку сигурно не. По моја проценка имаше 2500-3000 гледачи максимум. И се прашувам кај беа тие гледачи во другите натпревари што ги играше Куманово дома? Или лигата за нив почнува откога ќе дојде скопска екипа во градот па ајде сите да идеме да ги исплукаме? Нашата парола ``ФА за пун запад`` мислам дека е јасна ... да не се лажеме дека толку луѓе се собрале да го гледаат Куманово:)

И викаш инциденти? Кој направи инцидент? Имаше контакт меѓу групите? Кој го искрши автобусот на играчите на МЗТ Скопје?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
слабо си можда информиран,но салата во Куманово е на секоја утакмица прилично исполнета,дал било кошарка или ракомет,значи немој да се преценуваш со тоа скопски екипи

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
ФА одлични, браво, според мене 100-120 момци, јако навивање како што сме навикнати, најјако нешто "сви за пун запад" :)))))))

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
слабо си можда информиран,но салата во Куманово е на секоја утакмица прилично исполнета,дал било кошарка или ракомет,значи немој да се преценуваш со тоа скопски екипи
Дефинирај ``прилично исполнета``.

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
salata ima kapacitet od 7000 luge..vcera nemase slobodno mesto za sedenje..plus imase luge sto stojat od strana..po toa sum 100 % siguren deka imase okolu 7000 gledaci...a incidenti..pa dovolno e toa sto e iskrsen avtobusot i privedeni 15 navivaci na kumani..sigurno ne se za dzabe privedeni..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
salata ima kapacitet od 7000 luge..vcera nemase slobodno mesto za sedenje..plus imase luge sto stojat od strana..po toa sum 100 % siguren deka imase okolu 7000 gledaci...a incidenti..pa dovolno e toa sto e iskrsen avtobusot i privedeni 15 navivaci na kumani..sigurno ne se za dzabe privedeni..
Зашо тресеш? На трибината под семафорот немаше никој, а монтажната позади записничката маса не беше ни отворена него само горниот дел беше исполнет. Ако има капацитет од 7000 луѓе дај репрезентацијата нека игра таму квалификации зашто во Борис Трајковски прима помалце. Не си праете бајрам со умот, цифрите не ви се појака страна.

Немаше контакт помеѓу двете групи, тоа што го искршија бусот на играчите доволно зборува за нивната искомплексираност.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Зашо тресеш? На трибината под семафорот немаше никој, а монтажната позади записничката маса не беше ни отворена него само горниот дел беше исполнет. Ако има капацитет од 7000 луѓе дај репрезентацијата нека игра таму квалификации зашто во Борис Трајковски прима помалце. Не си праете бајрам со умот, цифрите не ви се појака страна.

Немаше контакт помеѓу двете групи, тоа што го искршија бусот на играчите доволно зборува за нивната искомплексираност.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
дали таа сала исполнува услови за одигрување на репрезативни натпревари?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Очигледно дека не.

У најдобрите времиња кога немало каде игла да се фрли собирало 5-6 илјади. Вчера секој си седеше опуштено, не мораа да се стискаат луѓето а како што напоменав не беа сите трибини во оптек. Да резимираме, појше од 3 илјади немаше а вие терајте инат и понатака, ја немам намера да се расправам.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
kako i da e,odraboteno e ova gostuvanje na fa vo kumanovo(da se nadevame deka kumani ke vozvratat so prisustvo vo aerodrom,i pokrak nivnoto neprisustvo so rabotnicki vo gradski park,toa mislam okolu redovnosta nivna).
inace dali e limitiran brojot na vleznici koga grupite odat na gosti,i dali vcera fa go imaa toj problem? kolkav e brojot na fa sinokja(dali mozebi baravte plus karti,ili ne?)
se gleda dosta pretpazlivo cuvanje na transparentot vo salata vo kumanovo.dali policijata korektno si ja izvrsi zadacata okolu prifat na fa pri vlez vo kumanovo,vnesuvanje vo sala,obezbeduvanje za vreme na mecot,i isprakjanje od gradot?
se nadevam ke mi odgovori nekoj na prasanjava.
ps. snimatelov dobro si ja zavrsil rabotata,vo oteznati uslovi...

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
mi ja nudat sestra vi...
da ja ebam bespari..
dobro se ebela...
kurva kumanovska..
na na na na na na na na na na na na na na KURVA KUMANOVSKA :)

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
mi ja nudat sestra vi...
da ja ebam bespari..
dobro se ebela...
kurva kumanovska..
na na na na na na na na na na na na na na KURVA KUMANOVSKA :)
hhh nema vrska tekstot :))) inace mi se napravi kef koga kumani poeja VI STE SAMO GAY FAMILIJA GAY FAMILIJA GAY FAMILIJA...i tn i tn..a i transparentot ..Skopje=Boki 13
Kumanovo = Carlo Boss

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
kako i da e,odraboteno e ova gostuvanje na fa vo kumanovo(da se nadevame deka kumani ke vozvratat so prisustvo vo aerodrom,i pokrak nivnoto neprisustvo so rabotnicki vo gradski park,toa mislam okolu redovnosta nivna).
inace dali e limitiran brojot na vleznici koga grupite odat na gosti,i dali vcera fa go imaa toj problem? kolkav e brojot na fa sinokja(dali mozebi baravte plus karti,ili ne?)
se gleda dosta pretpazlivo cuvanje na transparentot vo salata vo kumanovo.dali policijata korektno si ja izvrsi zadacata okolu prifat na fa pri vlez vo kumanovo,vnesuvanje vo sala,obezbeduvanje za vreme na mecot,i isprakjanje od gradot?
se nadevam ke mi odgovori nekoj na prasanjava.
ps. snimatelov dobro si ja zavrsil rabotata,vo oteznati uslovi...
Лимитиран беше бројот на автобуси со кој што ќе може да се тргне од Скопје.

Kajgana Shop

На врв Bottom