Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Ако одите, ве препорачувам да се соберете минимум 200 луге . Работен ден е така мислите дали може да се соберете. Помалку од 3 автобуса не одите со оглед на тоа што имате рејтинг веќе на најдобра навивачка група во Македонија и треба да сте пример за сите, а не да одите по 40 -50 луге на гостувања. подобро според мене ич да не се оди.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ако одите, ве препорачувам да се соберете минимум 200 луге . Работен ден е така мислите дали може да се соберете. Помалку од 3 автобуса не одите со оглед на тоа што имате рејтинг веќе на најдобра навивачка група во Македонија и треба да сте пример за сите, а не да одите по 40 -50 луге на гостувања. подобро според мене ич да не се оди.
Нема потреба да ти враќам на постов али...некој работи некогаш не зависат од ФА, како на пример доделувањето на карти за гостински навивачи...

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Нема потреба да ти враќам на постов али...некој работи некогаш не зависат од ФА, како на пример доделувањето на карти за гостински навивачи...
Како што јас знам дека 10% од салата треба да бидат наменети за гостински навивачи а тоа во Јасмин се 200 души.

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Ајде во Јасмин ке биде јако дојдете ФА вие сте од Скопје ако не ве сакаме но вие навивате добро да не речам и нај добро бес провокации и навреди си го бодрите васиот миленик однапрет браво. Не сте како CPB се разликувате од нив за разлика од нив они си го добиваат секогаш тоа сто го заслужуваат во Кавадарци.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Утре е работен ден, и од тоа многу зависи бројката, може само помлада екипа повеќе души да се соберат, така да и тоа игра голема улога, во секој случај ФА се докажаа последниве две години и се на врв на навивачката сцена и не верувам дека ќе разочараат макар и 50 души да отидат, не е се во бројката.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Не е битен квантитетот битен е КВАЛИТЕТОТ!!! :)
за цпб нема што да се збори они немаат ништо

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Не е битен квантитетот битен е КВАЛИТЕТОТ!!! :)
за цпб нема што да се збори они немаат ништо
Зашто ги спомињаш сеа нив, срамота е, не праиме муабет за нив, ниту за Работнички, туку за ФА и МЗТ, со самото тоа што ги спомнуваш у секој пост и реплицираш на се што е поврзано со нив докажуваш дека имаш комплекс од нив.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Curva Sud, те молам припази што пишуваш за да нема санкции!

До останатите. Фала на советите, но во овој момент не ни се потребни. Муабетот за нас продолжете го утре после утакмицата. Колку,како,што,кој,каде ... не е ни битно!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дали може некој линк да даде на зулу не ја отвора А2

--- надополнето ---

Спрема статистиката што ја гледам на фиба мзт многу промашува и многу грешки прават изатоа на полувреме е 11 еазлика за фени. Има уште многу да работи мзт но според ова му фалат и тројца квалитетни странски играчи. јас колку што знам сега мзт нема странски играчи.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Одлично момци,секоја чест,имаше некои ситни провокации али се во границите на нормалата :smir: Иначее Аврамовски,Грне i Георгиевски или како и да беше,незнам шо им беше филмот на крајот. Бтњ најзакон беше на крајот,АЈДЕ ЦЕЛА САЛА :smir: :pos: :pos: :pos:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
О ГОСПОДЕ,ВЕРУВАЈ МИ, ГО ЕБАМ ЈАС РАБОТНИЧКИ,ГО ЕБАМ ЈАС РАБОТНИЧКИ И ЦЕНТАРСКИТЕ ПИЧКИ ! - е тоа беше на крајот..

Цела сала.. :))

Kajgana Shop

На врв Bottom