Само Бруклин кур испуши а и реално немаше што да бара, нека бидат пресреќни со номинација за најдобар филм и најдобра актерка.Mad Max си растури у „небитните“, другово го поделија, секој филм зема по нешто.
Ти реков еден ден вишок во февруари многу работи мења.УМРЕВ! НЕ ЗНАМ КАКО ДА СЕ ЧУВСТВУВАМ И ПРИЛИЧНО СУМ СИГУРНА СУМ ДЕКА ГИ РАЗБУДИВ И КОМШИИТЕ!!!!
А замисли како ќе ти беше ако не се знаеше уште пред 1 месец дека Лео ќе освои?УМРЕВ! НЕ ЗНАМ КАКО ДА СЕ ЧУВСТВУВАМ И ПРИЛИЧНО СУМ СИГУРНА СУМ ДЕКА ГИ РАЗБУДИВ И КОМШИИТЕ!!!!
Holivud moze voda da ni nosi na nas Makedoncite za snimanje i rezhiranje filmoi.Ебаве 29ти Февруари ако не си го поминеш со гласот на Миланка Рашиќ[DOUBLEPOST=1456722583][/DOUBLEPOST]Наредна година ако Јелена Жугиќ не земе ќе треба сите Македонци да бојкотираме за да има diversity...и негде 2018та Сашко Коцев ќе води и ќе им прави фори на америве како треба повеќе македонци да има у Холивуд.
Toj e tip na Mickey Rourke(ne ebe ziva sila)...nema da im dojde lichno da go primi oskarot.Сеа следен на тапет Бред Пит?
A sho ti ponudi the revenant smesen film,SPOTLIGHT zasluzeno!Каков просек од филм земал wow, не дека беше лош, далеку од тоа и чудно е што на таа тематика не се направил документарец, е тоа ќе беше за оскар. Ама почнаа да ме нервираат со тоа што победуваат филмови кои ти нудат некаква општествена порака и то. Уметноста полека почнува да се губи, лани беше waaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy better.