88ми американски филмски награди (Оскари 2015, 28 Февруари)

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Mad Max си растури у „небитните“, другово го поделија, секој филм зема по нешто.
Само Бруклин кур испуши а и реално немаше што да бара, нека бидат пресреќни со номинација за најдобар филм :shook: и најдобра актерка.

Како и да е, вечерта ја одбележаа Лео, Мориконе и Луди Макс.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ебаве 29ти Февруари ако не си го поминеш со гласот на Миланка Рашиќ[DOUBLEPOST=1456722583][/DOUBLEPOST]Наредна година ако Јелена Жугиќ не земе ќе треба сите Македонци да бојкотираме за да има diversity...и негде 2018та Сашко Коцев ќе води и ќе им прави фори на америве како треба повеќе македонци да има у Холивуд.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
ЗАВРШУВААТ ОСКАРИ И ИДЕ РЕКЛАМА ЗА НОВА ТУРСКА СЕРИЈА! :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ОВА Е НАЈМАКЕДОНСКО НЕШТО ИКАДА! :vozbud:[DOUBLEPOST=1456722702][/DOUBLEPOST]
УМРЕВ! НЕ ЗНАМ КАКО ДА СЕ ЧУВСТВУВАМ И ПРИЛИЧНО СУМ СИГУРНА СУМ ДЕКА ГИ РАЗБУДИВ И КОМШИИТЕ!!!!
А замисли како ќе ти беше ако не се знаеше уште пред 1 месец дека Лео ќе освои? :D

GTH

Член од
29 февруари 2016
Мислења
34
Поени од реакции
10
Ебаве 29ти Февруари ако не си го поминеш со гласот на Миланка Рашиќ[DOUBLEPOST=1456722583][/DOUBLEPOST]Наредна година ако Јелена Жугиќ не земе ќе треба сите Македонци да бојкотираме за да има diversity...и негде 2018та Сашко Коцев ќе води и ќе им прави фори на америве како треба повеќе македонци да има у Холивуд.
Holivud moze voda da ni nosi na nas Makedoncite za snimanje i rezhiranje filmoi.:icon_mrgr:
Ova shto kaj nas se sluchuva sega na politichkata scena e bezceneta umetnost.:pos:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Каков просек од филм земал wow, не дека беше лош, далеку од тоа и чудно е што на таа тематика не се направил документарец, е тоа ќе беше за оскар. Ама почнаа да ме нервираат со тоа што победуваат филмови кои ти нудат некаква општествена порака и то. Уметноста полека почнува да се губи, лани беше waaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy better.

R

Roten 96

Гостин
Каков просек од филм земал wow, не дека беше лош, далеку од тоа и чудно е што на таа тематика не се направил документарец, е тоа ќе беше за оскар. Ама почнаа да ме нервираат со тоа што победуваат филмови кои ти нудат некаква општествена порака и то. Уметноста полека почнува да се губи, лани беше waaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy better.
A sho ti ponudi the revenant smesen film,SPOTLIGHT zasluzeno!

Kajgana Shop

На врв Bottom