Рамна Земја?

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
не кажуваш директно кој е твојот став,

Мојот (субјективен) став веќе го и‘ам напишано: за мене, Земјава е „она„ кое можам да го видам, односно, не можам да видам нит дека е „плоча„ нит дека е „топка„.

Е, ко ќе видам, ќе поверувам...:icon_lol:

аман бе не си фер на сите му го опиша мојот полен орган, уше требаше и вкусот да им го раскажеш... не е убо тоа, ја нарушуваш довербата која треба да ја имаш со партнерот... ме разочара

Ти воопшто не си фер, не признаваш дека рикаш ко магарица и максимално те задоволувам. Како и да е, наизменично се задоволуваме. Сепак наши лујџе сме...

Али не фер испадна во јавноста, педерче си ко овие класичниве педерчиња.

Мојот (субјективен) став веќе го и‘ам напишано: за мене, Земјава е „она„ кое можам да го видам, односно, не можам да видам нит дека е „плоча„ нит дека е „топка„.

земјата не постои за тебе? нема форма? апстрактна е?

Нешто мора да гледаш. Не гледаш топка, не гледаш плоча. Квадар, конус, пирамида? Ништо?

Ти воопшто не си фер, не признаваш дека рикаш ко магарица и максимално те задоволувам. Како и да е, наизменично се задоволуваме. Сепак наши лујџе сме...

Али не фер испадна во јавноста, педерче си ко овие класичниве педерчиња.
шо ти е гајле за другите важно е да си ти задоволна.

Остајте сексоите. Концентрирајте се на темава, сериозно е. Зоте не е проблем, сиромашкиот, барем си е конкретен. Мики не ми е јасен. Знае дека не е ни топка ни плоча. Ама, никаде не кажал што е. Кажи бе Мики, просветли не! Што ти вели срцето? Коцка да е, кажи си!

А ја‘ уше се прашуам: од која височина е виде Земјава дека е топчеста?

Или:
1. Од нејзината површина, со максимум укључена фантазија?
2. Така те учеа у школо?
3. Така велит НАСА?

А кај тебе така вели Миленко и владиката. Така ми вели смислата за геометрија бе дечко! Mwa :busi:

Рамна е земјата ама малку навалена накај Струга, за да можит Охридско да се излеват преку Дрим оти ќе се исподавиме.

12376302_451174088426966_6194553934676828918_n.jpg
[DOUBLEPOST=1456622108][/DOUBLEPOST]
Се обидел некој да му објасни на петгодишно дете дека не е возможно некој кој трча кон провајлија, да го претрча работ и да трча во воздух, потоа да застане, да падне доле и да остане жив? (Брзата птица и Којотот) И детето ти ја лепи во фаца: Е МОЖЕ!!!! ЕВЕ ВИДИ ДЕКА МОЖЕ:
wile-e-coyote-falling-off-cliff.jpg

Во моментот зборам со мало дете ме прашува за духовност за чакри, за јога и медитација. Цела ноќ дреме на компјутер чита по гугл. Да беше тука ќе рикнеше од смеа на глупостите на дечкиве! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom