Рамна Земја?

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
не кажуваш директно кој е твојот став,
Мојот (субјективен) став веќе го и‘ам напишано: за мене, Земјава е „она„ кое можам да го видам, односно, не можам да видам нит дека е „плоча„ нит дека е „топка„.

Е, ко ќе видам, ќе поверувам...:icon_lol:

E

Epsilon

Гостин
аман бе не си фер на сите му го опиша мојот полен орган, уше требаше и вкусот да им го раскажеш... не е убо тоа, ја нарушуваш довербата која треба да ја имаш со партнерот... ме разочара
Ти воопшто не си фер, не признаваш дека рикаш ко магарица и максимално те задоволувам. Како и да е, наизменично се задоволуваме. Сепак наши лујџе сме...

Али не фер испадна во јавноста, педерче си ко овие класичниве педерчиња.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Мојот (субјективен) став веќе го и‘ам напишано: за мене, Земјава е „она„ кое можам да го видам, односно, не можам да видам нит дека е „плоча„ нит дека е „топка„.

земјата не постои за тебе? нема форма? апстрактна е?

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100

Нешто мора да гледаш. Не гледаш топка, не гледаш плоча. Квадар, конус, пирамида? Ништо?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ти воопшто не си фер, не признаваш дека рикаш ко магарица и максимално те задоволувам. Како и да е, наизменично се задоволуваме. Сепак наши лујџе сме...

Али не фер испадна во јавноста, педерче си ко овие класичниве педерчиња.
шо ти е гајле за другите важно е да си ти задоволна.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Остајте сексоите. Концентрирајте се на темава, сериозно е. Зоте не е проблем, сиромашкиот, барем си е конкретен. Мики не ми е јасен. Знае дека не е ни топка ни плоча. Ама, никаде не кажал што е. Кажи бе Мики, просветли не! Што ти вели срцето? Коцка да е, кажи си!

S

SpaceTraveler

Гостин
А ја‘ уше се прашуам: од која височина е виде Земјава дека е топчеста?

Или:
1. Од нејзината површина, со максимум укључена фантазија?
2. Така те учеа у школо?
3. Така велит НАСА?
А кај тебе така вели Миленко и владиката. Така ми вели смислата за геометрија бе дечко! Mwa :busi:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Рамна е земјата ама малку навалена накај Струга, за да можит Охридско да се излеват преку Дрим оти ќе се исподавиме.

S

SpaceTraveler

Гостин
[DOUBLEPOST=1456622108][/DOUBLEPOST]
Се обидел некој да му објасни на петгодишно дете дека не е возможно некој кој трча кон провајлија, да го претрча работ и да трча во воздух, потоа да застане, да падне доле и да остане жив? (Брзата птица и Којотот) И детето ти ја лепи во фаца: Е МОЖЕ!!!! ЕВЕ ВИДИ ДЕКА МОЖЕ:
Во моментот зборам со мало дете ме прашува за духовност за чакри, за јога и медитација. Цела ноќ дреме на компјутер чита по гугл. Да беше тука ќе рикнеше од смеа на глупостите на дечкиве! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom