E
Epsilon
Гостин
Ама сеа ова не е фер со пичкава, јас го кажав, нема лајк. Ова Лет 3 "купува туѓи финти" и лапа лајкој...
дајте му лајк, ми го крши срцето вака обесправен обесчестен и увреѓенАма сеа ова не е фер со пичкава, јас го кажав, нема лајк. Ова Лет 3 "купува туѓи финти" и лапа лајкој...
Ете му и од мене. Тебе доста ти се, 25000 ги собра од монолози, ко што вели Мики. Мама еба!дајте му лајк, ми го крши срцето вака обесправен обесчестен и увреѓен
и јас ќе му даев лајк али одма ќе почнеа со муабети “Летчо дава лајк само на тие шо ги клецка“Ете му и од мене. Тебе доста ти се, 25000 ги собра од монолози, ко што вели Мики. Мама еба!
За ова ти давам лајк, кој шо сака нека речеи јас ќе му даев лајк али одма ќе почнеа со муабети “Летчо дава лајк само на тие шо ги клецка“
нешо као непотизам
Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]Izlezi od doma, vozi se so voz so ide... recimo 200 na saat i zapali cigara.
Ти не ја пратиш темата, ова е снимано со го про камера која има фиш ај, проблем со ленсот кој прави површинте ко иги снима да имаат закривување.Еве ви доказ, и во живо можеше да се следи, не беше снимано во студио и нема завера
Затварајте ја темава и не се брукајте.
Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]
Ти не ја пратиш темата, ова е снимано со го про камера која има фиш ај, проблем со ленсот кој прави површинте ко иги снима да имаат закривување.
Атмосферата е покривот.Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]
и тоа сончев покривАтмосферата е покривот.
Значи тоа е логиката.
Значи како ќе ми докажеш дека воздух може да биде покрив? Облакот покрив е? Теоријата ви е лудило. Недокажана теорија, без логика. Бидејќи има многу прост народ, кој има премногу обврски да рзмсилува ви прифаќа вакви небулози. Затоа овие научници ги нема на дебата во живо на тв тогаш ќе се препознае кој лаже и кој ја кажува виситната.Атмосферата е покривот.
Значи тоа е логиката.
А кај ти е разумот, никој не знае.
каква е таа фото леќа што селективно дисторзира?Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]
Ти не ја пратиш темата, ова е снимано со го про камера која има фиш ај, проблем со ленсот кој прави површинте ко иги снима да имаат закривување.
каква дебата бе. кои аргументи докази ги имате вие? кои експерименти сте ги направиле?Значи како ќе ми докажеш дека воздух може да биде покрив? Облакот покрив е? Теоријата ви е лудило. Недокажана теорија, без логика. Бидејќи има многу прост народ, кој има премногу обврски да рзмсилува ви прифаќа вакви небулози. Затоа овие научници ги нема на дебата во живо на тв тогаш ќе се препознае кој лаже и кој ја кажува виситната.
Тие планети иста материја се како земјата? Не, тие се сосема различна состјба, не тврда состојба.[DOUBLEPOST=1456602076][/DOUBLEPOST]каква е таа фото леќа што селективно дисторзира?
постојат ли други планети или други тела надвор од земјиниот штит? каква форма се тие?
Каде завршува атмосферата? Па да тврдите дека тоа е покривот поради кој не се приметува вртењето на земјата.каква е таа фото леќа што селективно дисторзира?
постојат ли други планети или други тела надвор од земјиниот штит? каква форма се тие?
каква дебата бе. кои аргументи докази ги имате вие? кои експерименти сте ги направиле?
Изгледа се работи за тие најновите-галичките со "смарт ај фиш" штом на фотографиите ја закривува само Земјата.Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]
Добро, пак не сфати. Е, стварно си "генијалец".Каде завршува атмосферата? Па да тврдите дека тоа е покривот поради кој не се приметува вртењето на земјата.