Рамна Земја?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ама сеа ова не е фер со пичкава, јас го кажав, нема лајк. Ова Лет 3 "купува туѓи финти" и лапа лајкој...
дајте му лајк, ми го крши срцето вака обесправен обесчестен и увреѓен

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
дајте му лајк, ми го крши срцето вака обесправен обесчестен и увреѓен
Ете му и од мене. Тебе доста ти се, 25000 ги собра од монолози, ко што вели Мики. Мама еба!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ете му и од мене. Тебе доста ти се, 25000 ги собра од монолози, ко што вели Мики. Мама еба!
и јас ќе му даев лајк али одма ќе почнеа со муабети “Летчо дава лајк само на тие шо ги клецка“
нешо као непотизам

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
:pos:
и јас ќе му даев лајк али одма ќе почнеа со муабети “Летчо дава лајк само на тие шо ги клецка“
нешо као непотизам
За ова ти давам лајк, кој шо сака нека рече

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Izlezi od doma, vozi se so voz so ide... recimo 200 na saat i zapali cigara.
Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]
Еве ви доказ, и во живо можеше да се следи, не беше снимано во студио и нема завера

Затварајте ја темава и не се брукајте.
Ти не ја пратиш темата, ова е снимано со го про камера која има фиш ај, проблем со ленсот кој прави површинте ко иги снима да имаат закривување.

Последно уредено:
S

SpaceTraveler

Гостин
Значи земјата нема покрив, не е покриена. Значи немате логика. Немате разумно објансување.[DOUBLEPOST=1456600862][/DOUBLEPOST]

Ти не ја пратиш темата, ова е снимано со го про камера која има фиш ај, проблем со ленсот кој прави површинте ко иги снима да имаат закривување.

:facepalm:

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Атмосферата е покривот.
Значи тоа е логиката.
А кај ти е разумот, никој не знае.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Атмосферата е покривот.
Значи тоа е логиката.
А кај ти е разумот, никој не знае.
Значи како ќе ми докажеш дека воздух може да биде покрив? Облакот покрив е? Теоријата ви е лудило. Недокажана теорија, без логика. Бидејќи има многу прост народ, кој има премногу обврски да рзмсилува ви прифаќа вакви небулози. Затоа овие научници ги нема на дебата во живо на тв тогаш ќе се препознае кој лаже и кој ја кажува виситната.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100

каква е таа фото леќа што селективно дисторзира?

постојат ли други планети или други тела надвор од земјиниот штит? каква форма се тие?

Значи како ќе ми докажеш дека воздух може да биде покрив? Облакот покрив е? Теоријата ви е лудило. Недокажана теорија, без логика. Бидејќи има многу прост народ, кој има премногу обврски да рзмсилува ви прифаќа вакви небулози. Затоа овие научници ги нема на дебата во живо на тв тогаш ќе се препознае кој лаже и кој ја кажува виситната.
каква дебата бе. кои аргументи докази ги имате вие? кои експерименти сте ги направиле?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

постојат ли други планети или други тела надвор од земјиниот штит? каква форма се тие?
Тие планети иста материја се како земјата? Не, тие се сосема различна состјба, не тврда состојба.[DOUBLEPOST=1456602076][/DOUBLEPOST]

каква дебата бе. кои аргументи докази ги имате вие? кои експерименти сте ги направиле?
Каде завршува атмосферата? Па да тврдите дека тоа е покривот поради кој не се приметува вртењето на земјата.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720

Изгледа се работи за тие најновите-галичките со "смарт ај фиш" штом на фотографиите ја закривува само Земјата.
Каде завршува атмосферата? Па да тврдите дека тоа е покривот поради кој не се приметува вртењето на земјата.
Добро, пак не сфати. Е, стварно си "генијалец".
Дури и да нема атмосфера Земјата пак ќе беше тркалезна, а ти немаше да го почувствуваш нејзиното движење.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom