Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види значи јасно ми е како бел ден на вас што ви смета. Не е тоа што тебе никој не те прашал дали треба таму да стои крст или не.
Имав прилика да го посетам Рио, познат е по една статуа на Исус, најверојатно си ја видел на некоја слика...Муабетот ми е во Рио има секаков тип на луѓе, од клошари убијци и наркомани до луѓе со високо развиена свест.
Ниеден од нив не рече: Маму им ебам на властите они градат статуи а јас немам ни за хероин. Има голем процент на гомна луѓе во таа држава ама сепак почитуваат туѓа определба за разлика од вас. Вие сте шупакот на светот, плукате по свое а го величите туѓото. Не верувам дека постојат поголеми гомна на планетава како што има на нашиве простори.
Kako uspeale da go istepaat Todorco koga imase eden kup luge,policija,specijalci i sto uste ne.. Ili go cekale pred zgrada ?
Bollywod production
Е ова веќе те личи. Информираност на ниво.Крстот на Водно е трет по големина во свет, а и овој во Бутел ќе биде во топ 10, исто како и тој во Аеродром.
Не гледам дека македонците се трети во свет како верски практиканти.
Со свои пари се гради на приватен имот. За градба на јавен имот има закони и процедури. Ама тој што треба да го спроведува законот прв го крши.А што те тебе тоа фрустира? Некој има пари и гради ( у овој случај Светскиот Конгрес).Значи со свои пари си гради што сака.
Тоа што ти не можеш да го истераш месецов зашто Светскиот Конгрес би го болело кур?
Крај краева ако не ти оди од рака па убиј се.
Ако сум комуњарка, не сум слепа. И не, не ми се свиѓа крстот. Ни причините за неговото ставање.
Да беше српски крстот, ќе ти се допаднеше ли?
@Miss Paranoia Не гледам дека во темава се дискутира на ниво, особено од Бастерд кој постојано провоцира...
Нема врска, само во Грција има куп крстови бајаги големи... а за цркви да не кажувам.....Споменикот во РИО е изграден помеѓу во 1922-1931 , ..Крстот на Водно е трет по големина во свет, а и овој во Бутел ќе биде во топ 10, исто како и тој во Аеродром.
Не гледам дека македонците се трети во свет како верски практиканти.
Па уште велат дека ќе се постават уште 2 вакви.
[DOUBLEPOST=1456593870][/DOUBLEPOST]
Наводно во некој ресторан.