Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вака добри резултати од Лига Европа не се сеќавам кога задњо излегле.

Частовка минуси има у копачка денес, само да не се повампират, Ante,Ariza,Hayward
Врзани со Уникаха минус, Портланд 111,5,+ пол и нормално ретардираните Барса 62,5+ кој ѓавол ме натера ....

MZT so hendikep ? Zvezda-Efes 1?

Savehof-Vardar 2 i 54,5+.. A 56,5+ 2,50 epten primamlivo.Vardar edno 34 gola bi trebalo da dadat.

M.Elis 12.5+
DeRozan 22.5+
Conley 18.5+
Straubing 5.5+
ZK uplata 500den

Lebron 24.5+
Vucevic 19.5+
Carmelo 21.5+
Kemba 21.5+
Mozzart uplata 500den

Kemba i Straubing nekako nesigurni mi se,al radi razlicnite granicite za igracite u dvete kladilnici kombinirav nesto .

Eden Japonec od Slask od dva metri promasi prazen gol.Mesto so glava da udri,uspea so ramoto da ja udri.:pos::tapp: Stativa pogodija,drugite eden na eden promasija.Sansi ima,ama gol nema.:(

Ајакс-АЗ 1 дури 1,75? Ова морам да го пишам што е можно порано, ќе падне доста сигурно.
АЗ има повише бодови него што заслужува, у офанзивата се добри, али дефанзивно се шупла екипа. Ајакс се мачеше со бункерашите Хераклес и Ексцелсиор дома, ама отворениот стил на АЗ би требало многу повише да му одговара. Неколку извонредни играчи има Ајакс и опасни се од сите страни, 1и2+ 1и3+ 1и4+

Реал-Атлетико 1 1,8. Атлетико сепак не може само со Гриезман, другите се скромни играчи за тим со шампионски амбиции, а не се баш во форма во последно време и не гледам како би го сопреле Реал кој е многу поразноврсен во играта.

Партизан-Звезда Х2и2+/ 2и2+
Иако во дерби све е можно, не гледам како би изгубиле од Партизан кој е во лоша форма и има проблеми во управата. Партизан има многу новајлии, дури ни тренерот не знае кого да изведе на терен. Поуиграни сме, поопуштени , едноставно поквалитетни. За мотивација не би требало да има проблем.

Ефес 2ка, Звезда со ровит Јовиќ толку и се можностите, плус го немаат домашниот полет како што го имаат во Пионир, играат во Вршац.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Лејкерс - Мемфис Т1 +103,5
B2B утакмица, завчера им дадоа 119 во гости, не гледам причина да не ја префрлат границата :kafence:

Ako gi klam uste ednas ovie smradovi od zheni vardar na livce, nikogas da ne sum dobiten pojke.

До кога ќе ме тепа оваа проклета мувла бе ?:

Падерборн ГГ ја чекам и им поништуваат гол .....ццц

денес...
7071 ATLANTA ČIKAGO doh1 -3.5 (kv. 1.6)
7067 TORONTO KLIVLEND dop+203.5 (kv. 1.6)
vk. 2.56 (mozzart)

a vcera vaka bese...

Attachments

• Screenshot_22.jpg
    Screenshot_22.jpg
    41,3 KB · Прегледи: 32
Има ли некоја кладилница кајшто моѓе на оскари да се кладиш?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom