Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Boy,vo Gradskiot park vo nokta ne se postuvaat zakoni bar koga se raboti na ljuboven plan,se opsti i se opstelo(14 godnini) na golemo dali u zatvoreno dali pod verdo nebo
Па тоа и ти го викам јас, вие си го општите меѓу себе долго време, локацијата еве и самиот ја кажа, дека во ноќите си го општите во Геј Паркот...можете да праќате пораки за да се шири, за оние кои незнаат за да дознаат каде може некое нежно момче облечено во црвено бело да им го изопшти во поза 69 :tapp: ....

Како и да е, подобри сте од нас на трибини, што е битно кој на кого кај вас му го пуши, нели? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Па тоа и ти го викам јас, вие си го општите меѓу себе долго време, локацијата еве и самиот ја кажа, дека во ноќите си го општите во Геј Паркот...можете да праќате пораки за да се шири, за оние кои незнаат за да дознаат каде може некое нежно момче облечено во црвено бело да им го изопшти во поза 69 :tapp: ....

Како и да е, подобри сте од нас на трибини, што е битно кој на кого кај вас му го пуши, нели? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Boy(че),saras so temive ko nikoj,od sms do tribni do vas i nas a ne se ostvrnuvas na glavnata tema zosto se slucuva ova :pusk: vo park i dali ke spasi nekoj "usta" so zakonov??!! Vajda od nervoza menjas temi ili te pogodiv vo "slaba tacka" ama nema veze se salam malce so tebe,ne go sfakaj pri srce ova tuka....:baeh: :baeh:

ps.aj da ne gi zamarame tuka site so necii seksulani frustracii zatoa iskuliraj prosetaj malce(ama nikako vo Park) i se ke bide vo red...
pisi na google "Yang Zhi Herbal" moze i ke te zainteresira tebe,ne za drugo imaat protiv hepres kremi :vozbud: :vozbud: :vozbud:

V

VeniVidiVici

Гостин
Ајде бре прекинете со глупостите кој на кого пушел и што пушел. Јас не сум од Скопје но навивам за МЗТ повеќе од 10 години, присуствував и кога го победивме Реал Мадрид во 96 мислам беше иако бев мал и секогаш се трудам да ги следам колку што можам. Е сега, мислам дека не треба да се навредуваме и да се тепаме поготово со фановите од Парк, затоа што спортската и навивачката култура во МК е на многу ниско ниво и мислам дека редно време е да ги бодриме своите клубови и да навиваме коректно. :smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
Boy(че),saras so temive ko nikoj,od sms do tribni do vas i nas a ne se ostvrnuvas na glavnata tema zosto se slucuva ova :pusk: vo park i dali ke spasi nekoj "usta" so zakonov??!! Vajda od nervoza menjas temi ili te pogodiv vo "slaba tacka" ama nema veze se salam malce so tebe,ne go sfakaj pri srce ova tuka....:baeh: :baeh:

ps.aj da ne gi zamarame tuka site so necii seksulani frustracii zatoa iskuliraj prosetaj malce(ama nikako vo Park) i se ke bide vo red...
pisi na google "Yang Zhi Herbal" moze i ke te zainteresira tebe,ne za drugo imaat protiv hepres kremi :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Ова ти од лично искуство?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ненич, ја промаши темата за херпесите...тој совет повеќе ќе им служи на вашите, ма да маката сигурно ги натерала да си најдат соодветна крема...

Препрати, нека се шири! хихихихи

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
пракале не пракале херпесот се шири на нивните влажни усни....белото тече низ врат а очите ококорени од радост.....не им пишувајте оставете ги да уживаат во овие мигови до следното среќавање...кога повторо ке им се врати истото чувство...а тоа е аеродромскиот кур на нивните усни нежни.....бројките сами по себе ништо не значат....но аналните отвори отворени ваши сами кажуваат што точно се случуваше во саботата во нашата и вашата држава АЕРОДРОМ во нашиот дом "Јане Сандански" каде што домакините баш беа гостопримливи!!! :P

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Izvini Marko ama ne koristam wikipedia okolu sex problematika,ima drugi nacini da go doznaes toa sto te interesira vo vrska so sexot..

Па очигледно дека треба да почнеш да користиш пошо немаш појма од практичен дел него само лупеташ. Ја ти дадов убав линк за едукација, имаш таму и сликовито прикажано па фати се за работа. Дали со ОпиуМ или некој друг од кај вас, мене тоа не ме интересира:wink:

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Па очигледно дека треба да почнеш да користиш пошо немаш појма од практичен дел него само лупеташ. Ја ти дадов убав линк за едукација, имаш таму и сликовито прикажано па фати се за работа. Дали со ОпиуМ или некој друг од кај вас, мене тоа не ме интересира:wink:

Полека да се разбереме нешто.Тоа си е нивно право,знаеш дека они се си пренесуваат онака од колено на колено(од кур на кур).Така да не им се мешај у редот,си водат они евиденција.Нема кај нив преку ред.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Daj be ne me zamaraj ti se molam i smeni tema,ako nemas popametna rabota odi brisi postovi tamu,nemoj samo da me ucis na sex ti,od sala napravija debata uste pa linkovi mi praka da mi kaze sto e 69 poza :tapp:.....5 dena se drvi za pusenje kurovi,na pocetok sala bese da se nasmeeme sea veke e pretereizam...:nenene:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Daj be ne me zamaraj ti se molam i smeni tema,ako nemas popametna rabota odi brisi postovi tamu,nemoj samo da me ucis na sex ti,od sala napravija debata uste pa linkovi mi praka da mi kaze sto e 69 poza :tapp:.....5 dena se drvi za pusenje kurovi,na pocetok sala bese da se nasmeeme sea veke e pretereizam...:nenene:
Па глеј кој почна со тоа 69 бе шупак еден,ако немаш друго попаметно да пишеш не пишувај за 69 sex и тоа како се плескате вие од city park gays

............69...................
brojkava zraci so seksualna energija...:pusk: :pusk:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ња-ња-ња...

ња-ња-ња-ња-ња... па сеа шала била :kesa:

Ја ли те терам да се расправаш за глупости?
Ја ли те терам да отвараш теми на разговор за кои очигледно немаш појма?

Ти си неутрален, не знам зашто воопшто се замараш со овие 2 тима.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
ња-ња-ња...

ња-ња-ња-ња-ња... па сеа шала била :kesa:

Ја ли те терам да се расправаш за глупости?
Ја ли те терам да отвараш теми на разговор за кои очигледно немаш појма?

Ти си неутрален, не знам зашто воопшто се замараш со овие 2 тима.
Pa normalno deka sala bese,ti sto mislese deka seriozen bev za parkot,69,pusenjeto,zakonite....cccc ne mi se veruva :tapp:
Aj vaka ke napravime,gleam seriozen decko si i se sfakas seriozno togas sfati go i ovoj del najseriozno NE ME ZAMARAJ MENE I NE SE ZAMARAJ SEBE SO MENE !!!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Pa normalno deka sala bese,ti sto mislese deka seriozen bev za parkot,69,pusenjeto,zakonite....cccc ne mi se veruva :tapp:
Aj vaka ke napravime,gleam seriozen decko si i se sfakas seriozno togas sfati go i ovoj del najseriozno NE ME ZAMARAJ MENE I NE SE ZAMARAJ SEBE SO MENE !!!!!
Ако се заебаваше тогаш зашто бараш ја да бришам постови?
Биди и ти сериозен, како до сеа и не упаѓај со *шали* кои подоцна ти се враќаат.

Не се замарам ја со тебе, само чудни ми се некои работи...Али добро, у таков амбиент се наоѓаш па не е така страшно :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom