UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Sega vo temata SeriaA ke go pcujat Sari.Vec vidjeno,popusili su kurca.:pusigo:

Sega najjako ke bide toa sto ke velat deka anglicanite site poeni gi pravat vo Evropskata Liga,kako na vremeto Bundes so UEFA Kup.:vozbud:
Немци и вие сте тука некаде не се правете како Шпанија да сте :D

Многу јак волеј, карлица ми искрши.

Интер и Милан испаднаа ли од ЛШ сезонава кажи ми?
Што кур ги спомнувате Интер и Милан кога не ни играат Европа сезонава, за разлика од Манчестер кој смени 2 турнири за една сезона хехе.

Да не не сум у право, Ливерпул и Манчестер имаат шанса само во ЛЕ пошто во Премиер Лестер и Тотенхем им се борат за титула.
Спомнуваш дека на гиганти како Јунајтед и Пул ова им е единствено натпреварување, а Интер и Милан не ни учествуваат во ниту едно. Во секој случај е подобро да бидеш дел од ЛШ па макар и да си испаднал отколку да не ни учествуваш.

Па тоа е тој муабет барем имаат шанса да играат, за разлика од Милан и Интер.

Штета и за Шалке што го изедоа од екипа што се наоѓа у воена состојба и што ги бомбардираат на секој тренинг.

Денес Ливерпул беше за една класа подобар противник и само заради лошата реализација немаа водство од 2-3 гола разлика. Не дека ги правдам, очајни се, ама во двомечов беа доста подобар противник.
Ne znam iskreno, bese denes podobar ama stvarno ova e Augsburg. A prviot mec Liverpul imase golema sreka oti Augsburg bese, po moe mislenje, mnogu podobar. Ama na kraj bese skoro izednaceno ako zememe dvete partii i ok e sto Liverpul pomina.

Многу ме разочара Атлетик денес. Имаат голем потенцијал, ама тактички се многу слаби.
Валверде е супер тренер за лигашка кампања, но за куп натпреварувања е тежок аматер

Овој можеш да го анализираш како е граден .
huan-felipe-ribeiro-424.png
Само дали е доволно црн .

Исто и посета на Универзитетот за Информатички технологии Охрид , таму баш црнци имало.

Спомнуваш дека на гиганти како Јунајтед и Пул ова им е единствено натпреварување, а Интер и Милан не ни учествуваат во ниту едно. Во секој случај е подобро да бидеш дел од ЛШ па макар и да си испаднал отколку да не ни учествуваш.

Па тоа е тој муабет барем имаат шанса да играат, за разлика од Милан и Интер.
Какво лузерско размислување, битно е да се учествува.
Ја не би сакал Интер да игра у ЛШ и да испадне од група од екипи како Волфсбург и ПСВ.

Ги споредуваш Интер и Милан кои се трагични неколку сезони наназад, летово двете екипи заедно потрошија 100 милиони помалку отколку што Манчестер потроши. Овие вториве испаднаа од групи во ЛШ а во Февруар месец единствена шанса за титула и пласман у ЛШ им остана Лига Европа.

Ne znam iskreno, bese denes podobar ama stvarno ova e Augsburg. A prviot mec Liverpul imase golema sreka oti Augsburg bese, po moe mislenje, mnogu podobar. Ama na kraj bese skoro izednaceno ako zememe dvete partii i ok e sto Liverpul pomina.

Зар со овој напад Аугсбург успеа да обезбеди да игра у ЛЕ? Оној бразилецот која петарда е .. А од Алтинтоп јас ако не сум побрз еве на :)

Овој можеш да го анализираш како е граден .
huan-felipe-ribeiro-424.png
Само дали е доволно црн .

Исто и посета на Универзитетот за Информатички технологии Охрид , таму баш црнци имало.

Не е. :cuc:

Дортмунд со причина е прв фаворит за титула, Севиља ќе отпадни од првиот посериозен противник, Ливерпул треба муви да лапа за да стигни воопшто до финале а камоли да освои, одбраната му е ноу комент, ќе му падни екипа како Дортмунд или Леверкузен и здравје ќе му земи.
Тотенхем вервам дека можи да истурка далеку ама зависи колку сакаат да играт на два фронта.
Јунајтед не го коментирам, енигма ми е тој цела сезона, има играчи за шампион ама нема игра, ваљда до тренерот е.

А да, и Виљареал го заборајв. Децата газат, од одбрана до напад, нешто налик Атлетико Мадрид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom