Zoshto ja igrame be LSH poslednite 10 godini ? Aaa ups zaborajv, nov stadion imame. Emoticon Lol emoticon crybaby emotican byeWenger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да донесеме играч во јануари што ќе му се игра ЛШZoshto ja igrame be LSH poslednite 10 godini ? Aaa ups zaborajv, nov stadion imame. Emoticon Lol emoticon crybaby emotican byeWenger
Na nivo kje beshe ako napravese faul pri prviot gol na centar, na 0-0. Vaka pocetnicki.Ti ebam Mertesakerot, cela utakmica na nivo ja izigra i ondeka na Flamini mu ja dodavat, ti ebam godinite i iskustvoto izbij ja be klosar.
Na Hajberi da se igrase ke gi zgazevme hehehehehehehhohohoZoshto ja igrame be LSH poslednite 10 godini ? Aaa ups zaborajv, nov stadion imame. Emoticon Lol emoticon crybaby emotican byeWenger
Скоро целосна вина на Венгер.http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160223/wenger-on-defeat-discipline-barcelona
Ептен е напизден, се чита по зборовите што ги употребува, но треба малце и себе да се погледне, чија беше вината, само на играчите или и негова?
Лош тајминг беше двомечов, напаѓачиве ни се во ужасна форма, на чело со Волкот дрвото бескорисно. Немавме никакви шанси со сегашнава форма, да бидеме реални
Пред 5 години им се држевме на дискутабилно подоминантна Барселона.Арсенал нема никакава шанса против оваа Барселона сите играчи да му бидат во врвна форма. Значи никаква, нула. Ниту една англиска екипа нема шанса, посебно не Арсенал, кој е тим кој сака да се надигрува. Единствено Челзи од времето на стариот Мурињо кога играше копачки фудбал можеше да се носи со Барса, на највалкан можен начин.
Пред 5 години им се држевме на дискутабилно подоминантна Барселона.
И тоа мораа да не поминат со најверојатно најглупавиот втор жолт картон во историјата на ЛШ.