Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Zoshto ja igrame be LSH poslednite 10 godini ? Aaa ups zaborajv, nov stadion imame. Emoticon Lol emoticon crybaby emotican byeWenger

Ti ebam Mertesakerot, cela utakmica na nivo ja izigra i ondeka na Flamini mu ja dodavat, ti ebam godinite i iskustvoto izbij ja be klosar.

Retko vakov i ja go imam videno. Ali tatko mi ne gi menagira igrachite, tuku toj. Abe so Bendtner ja pobedive Barca sea demek so Ozil i Sanchez prejakite gol ne mu dadovme. :(

Секоја чест за момците, одиграа машки и го дадоа својот максимум. Задоволен од пожртвуваноста и од играта целокупно. Уште еднаш се докажа дека имаме слаб финиш и дека не можеме од 90 минути да бидеме сите 90 100% сконцентрирани, мора 10 секунди пад у игра да не изебат. Барса прв шут кон гол у 30та мин, кон гол у второ. Одлични бевме земајќи го во предвид квалитетот на двете екипи. Просто речено, толку ни е капацитетот, барем во делот со надигрување со Барса.

Мене друго ме загрижува. Повредата на Окс и евентуалните повреди на Кокелан и Ремзи. Не ми се верува дека Фламини влезе поради тактичка причина. Или Кокелан неможеше да дише од умор или се здоби со некоја мала или посериозна повреда. Ремзи на крај исто се жалеше на повреда.

Не треба да бидете незадоволни од тимот, од играчите, со исклучок на Фламини се женско у фамилија да му изнаебам.

Во недела Манчестер, маст вин. Се освен победа е катастрофа.
COYG!

Ако утакмицава вечер не кошташе повреди на Ремзи и Кокелан, макар и само за со Јунајтед, преголема цена е, Елнени и Фламини на Олд Трафорд, уште една однапред загубена битка.

Комедии, добро се држеа и на крај се испосраа....Имавме и те како добри шанси, али пак дебилна завршница што не следи во последно време.
Велбек може да го стартува нареден натпревар, ептен јако откога влезе...
А за првиот гол ич не ми се праи муабет, не знаат еден прекршок да направат нашиве , гледаат ко телиња.
Штета, ептен имав верба дека може да ги добиеме денес. Сепак добра игра покажаа момците....

Али моментот кога Жиру му подаде на Каспер , место да си шутне што убоо му беше наместена за тоа левата, ме убииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии.

Ај здравје глеј лигата да ја фатиме.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160223/wenger-on-defeat-discipline-barcelona

Ептен е напизден, се чита по зборовите што ги употребува, но треба малце и себе да се погледне, чија беше вината, само на играчите или и негова?
Скоро целосна вина на Венгер.
Велбек мораше да стартува, не што е он толку добар, колку што е Санчез поопасен кога играат заедно.
И мораше на Ел-Нени да му даде шанса, макар и од клупа. (освен ако нема некоја повреда или фитнес проблем)

Лош тајминг беше двомечов, напаѓачиве ни се во ужасна форма, на чело со Волкот дрвото бескорисно. Немавме никакви шанси со сегашнава форма, да бидеме реални

Ај толку од ЛШ, ама мора да се среди нападов затоа што и во ПЛ ќе испаднеме од конкуренција ако вака продолжиме.

Лош тајминг беше двомечов, напаѓачиве ни се во ужасна форма, на чело со Волкот дрвото бескорисно. Немавме никакви шанси со сегашнава форма, да бидеме реални

Арсенал нема никакава шанса против оваа Барселона сите играчи да му бидат во врвна форма. Значи никаква, нула. Ниту една англиска екипа нема шанса, посебно не Арсенал, кој е тим кој сака да се надигрува. Единствено Челзи од времето на стариот Мурињо кога играше копачки фудбал можеше да се носи со Барса, на највалкан можен начин.

Арсенал нема никакава шанса против оваа Барселона сите играчи да му бидат во врвна форма. Значи никаква, нула. Ниту една англиска екипа нема шанса, посебно не Арсенал, кој е тим кој сака да се надигрува. Единствено Челзи од времето на стариот Мурињо кога играше копачки фудбал можеше да се носи со Барса, на највалкан можен начин.
Пред 5 години им се држевме на дискутабилно подоминантна Барселона.
И тоа мораа да не поминат со најверојатно најглупавиот втор жолт картон во историјата на ЛШ.

Пред 5 години им се држевме на дискутабилно подоминантна Барселона.
И тоа мораа да не поминат со најверојатно најглупавиот втор жолт картон во историјата на ЛШ.

Пред 5 години ги немаа Неимар и Суарез. Оваа Барса е непобедлива на два натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom