Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер не знам, ама утре вечер играт Портланд-Бруклин. 1хендикеп,+Лилард.+Мекколум. Само опасноста е да не е 25 разлика уште у 36та минута. Некое системче ќе се измисли.

Се мислам утре дали е паметно да се изигра ПСВ-Атлетико 1Хи0-3, квота 2,3-2,5 (у среда играат :icon_mrgr:).

Атлети е прилично скромен у офанзивата у последно време, 80% од работите зависат од Гризман. ПСВ иако е холандска екипа, ми изгледа солидно дефанзивно у последно време, а и ми текнува како лесно излегоа на крај и со Јунајтед на Олд Трафорд, 0:0. Не ми се верува дека Симеоне ќе ризикува многу, ќе си играат вероватно клај-клај без многу ризик и би биле задоволни и со нерешено.

Вака кога сите ставаме еден играч сум приметил дека секад не паѓа
Kako vcera brkoto Irving.Stomacna viroza dobi od sto go pcuevme.:icon_mrgr::icon_mrgr: 1/5 1/6 sutot mu bese za nekoi 6-7 minuti vo 1/4 ,pa nastapija na delo kletvite.:ROFLMAO:

Vcera katatrofalen bese Hill,denes mu se mislam dali da go igram..

Kako vcera brkoto Irving.Stomacna viroza dobi od sto go pcuevme.:icon_mrgr::icon_mrgr: 1/5 1/6 sutot mu bese za nekoi 6-7 minuti vo 1/4 ,pa nastapija na delo kletvite.:ROFLMAO:

Vcera katatrofalen bese Hill,denes mu se mislam dali da go igram..

Влечел некоја повреда и questionable е за вечер така да глеј ако можеш избегни го

Ај Наполи шо ќе ми остане 1-1 од прво на 3+ ама Боависта пацериве што ги пуштаа да дадат гол цело второ и шо се неспособни, се да им изнаебам по список.

Ај Наполи шо ќе ми остане 1-1 од прво на 3+ ама Боависта пацериве што ги пуштаа да дадат гол цело второ и шо се неспособни, се да им изнаебам по список.
a najkrivo mi e shto ushte od petokot ja merkav, najsiguren bev deka ke vleze

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom