Обиди се и со другиот клуб бг.пријателство некој член спомна дека без проблем извадил од таму.Не немам никакви документи да поднесам, а БККС не ми дава никаква потврда наводно не сум можел да добијам на никаков начин
Tvoite predci-rodnini se rodeni kako pravoslavni na teritorija na MK. Javi im se na deckite od B-klub Skopje ili zdruzenieto od Bitola. Vidi, razgovaraj, ne se otkazuvaj na necueno!!!Не немам никакви документи да поднесам, а БККС не ми дава никаква потврда наводно не сум можел да добијам на никаков начин
A dali slucajno znaes ,ako odis preku ambasada,ako pojdis direkno vo DABC,dali ke ti go dadat proishodot ili ne?oti mi imaa kazano deka dgade ke odam ako sum preku ambasada,koga ke stigne -togas.Za site sto podnele za proizhod vo dekemvri 2015 godina se.ocekuva do krajot na mart da ima odgovor bidejki imalo mnogu guzva. Toa mi go kazaa pred malku od dabc
Nema da mozes tamu da go zemes. Stom e preku ambasada moras od ambasada da go podignes. Javi se vo dabc prasaj sto e problemot. Vo ambasadite ne mozat da ti dadat informacija tocna samo mozat da te teraat da cekas posto ne zavisi nisto od nivA dali slucajno znaes ,ako odis preku ambasada,ako pojdis direkno vo DABC,dali ke ti go dadat proishodot ili ne?oti mi imaa kazano deka dgade ke odam ako sum preku ambasada,koga ke stigne -togas.
Ne se brzameJas sum druze kako tebe maj 2014 bev na iterviju vo oktovri odnesov dop.dokumet i si stoi uste dopolnitelna proverka MP.
A dali imas broj od dabc da se javam da prasam sto e rabotata?oti neznam kolku pati mu pisav,ama zaludno.ne mi vrakaat.i fala ti mnogu za ova.Nema da mozes tamu da go zemes. Stom e preku ambasada moras od ambasada da go podignes. Javi se vo dabc prasaj sto e problemot. Vo ambasadite ne mozat da ti dadat informacija tocna samo mozat da te teraat da cekas posto ne zavisi nisto od niv
Stara vest. Ne pomina na sobranie.Decki kako stoi politickava situacija vo Bg, ne slusam ubavi raboti, socijalistive sakale da go butnat Bojko od vlast. Ako go napravat ova, e tek togas crno ni se pise na site.
003599350650[DOUBLEPOST=1456161450][/DOUBLEPOST]0035929350650 ovij e tocniot brojA dali imas broj od dabc da se javam da prasam sto e rabotata?oti neznam kolku pati mu pisav,ama zaludno.ne mi vrakaat.i fala ti mnogu za ova.
tebe nekoj na ulica da te sretne i da ti dava 100.00 evra,izgleda nema da gi zemes.ke najdes nekoja negativna rabota-a zosto mi gi dava,pa ako kupam nova kola so parite moze sudar da napravam,ne ,poubavo ne gi zemam,taka li ke si reces? vo najdobriot period sme vo vrska so BG pasosite,vo poslednive 3-4 godini. daj malku pozitivo,ne negativo,negativo...[DOUBLEPOST=1456162492][/DOUBLEPOST]Decki kako stoi politickava situacija vo Bg, ne slusam ubavi raboti, socijalistive sakale da go butnat Bojko od vlast. Ako go napravat ova, e tek togas crno ni se pise na site.
ne deka mene mi go odobrija ukazot,no stvarno e dobra rabotata. koja vlada i da dojde vo nea ke bide g-din Karakacanov,koj mnogu se zalaga za nas.tebe nekoj na ulica da te sretne i da ti dava 100.00 evra,izgleda nema da gi zemes.ke najdes nekoja negativna rabota-a zosto mi gi dava,pa ako kupam nova kola so parite moze sudar da napravam,ne ,poubavo ne gi zemam,taka li ke si reces? vo najdobriot period sme vo vrska so BG pasosite,vo poslednive 3-4 godini. daj malku pozitivo,ne negativo,negativo...