Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ништо да кажеш за на Стража ? :)
Убави мекици има :)
Lets all take a moment and laugh at Integralen ... hahahaha[DOUBLEPOST=1456135113][/DOUBLEPOST]
Кумановски дијалект, а вие што се правите многу паметни сигурно не сте запознаени дека повеќе србизми има во скопскиот дијалект, отколку во кумановскиот.Од такт ме вадите.Сигурно јас ако почнам да пишувам на струмички, на крај Бугарин ќе ме направите, вие сезнајковците.
za bugarin ne sum siguren ama za debil deka si za toa 100% sum siguren

Кумановски дијалект, а вие што се правите многу паметни сигурно не сте запознаени дека повеќе србизми има во скопскиот дијалект, отколку во кумановскиот.Од такт ме вадите.Сигурно јас ако почнам да пишувам на струмички, на крај Бугарин ќе ме направите, вие сезнајковците.
Jbg, ne sum zapoznaen

Друже, јас на колку утакмици имам навивано, ти толку во три живота нема да видиш :icon_mrgr:

Нас во Куманово сакаа да не нападнат на Ѕвезда навивачите (ракомет во 2010 или 2011 не знам точно кога беше), вие со прст не мрднавте, а цела сала скандираше Србија,Србија. Поголем резил од тоа нема.

Каков автогол си даде со болдираното, ни самиот не си свесен. Само во последните години:
1. Милано-Вардар 2008 (вратени од пред стадион, ни К од Кумани)
2. Милано-Вардар 2008 (тепачка со навивачите на Милано, ни К од Кумани)
3. Шкендија-Вардар 2015 (дел од нашите отидоа на своја рака и беа вратени од пред стадион, ни К од Кумани)
4. Шкендија има 100000 пати играно кај , НИТУ ЕДЕН НАПАД
5. Дојдоа навивачи на некој Полски тим кога играа со некој од тимовите од Македонија (поим немам кои беа точно), НИТУ ЕДЕН НАПАД

Седи си бе, дечко сите знаат да кажуваат на интернет, на дело е друга работата.
Јас се дефинирам како навивач, а не хулиган. Немам никаква потреба да напаѓам некој што НЕ МЕ ИСПРОВОЦИРАЛ. Скопје не е хулигански град, јебига. Ама со тие што провоцирале секогаш имало инциденти. Многу клипови гледате од некои морончиња од Полска и Русија, а во реалноста ви е страв да отидете до стадион пошто бил во Албанско маало.
Се согласувам со цел пост освен со точка 3. Ептен си грешка. Кумани многу ни помогнаа тоа гостување. Со нивна помош неприметно стигнавме до стадион ама за жал веќе беа заклучени вратите. После тоа се случија работи што не се за на форум и они пак беа тука да помогнат.

Normalno. Ako zboris bugarski sigurno nema makedec da te vikame. Isto ko i brat ti so go branis

11 луѓе со кривични од кај Варвари , додека од Балисти само 3 ца со кривични пријави!
Овие им се тие што се повредени , затоа ги нашле лесно ...
Иначе Балисти дури сеа видов дека биле 5 пати повеќе од Варвари , нормално овие дека ке го изедат ..
http://24vesti.mk/krivichna-prijava-za-14-navivachi-vo-tepachkata-kaj-strazha

11 луѓе со кривични од кај Варвари , додека од Балисти само 3 ца со кривични пријави!
Овие им се тие што се повредени , затоа ги нашле лесно ...
Иначе Балисти дури сеа видов дека биле 5 пати повеќе од Варвари , нормално овие дека ке го изедат ..
http://24vesti.mk/krivichna-prijava-za-14-navivachi-vo-tepachkata-kaj-strazha
A kaj vide deka se x5 povise ziti se!?

A kaj vide deka se x5 povise ziti se!?
Прочитав линк , вие сте биле далеку побројни , тоа се гледа и на самата утакмицаа каде сте во одлична бројка (1,000 луѓе) Не викам дека сте биле сите 1,000 на стража ама сте биле доста повеќе од нив , башка сте имале и ладни оружја во вас , да сте биле 100 на 100 ке било поферски али јбг во тепачка нема правила:icon_mrgr:

Na pocetok bil eden nas avtobus sprema tie nivni dva,posle nekolku minuti stignal i vtoriot nas bus,i nekolku koli...drugite avtobusi u toa vreme bile daleku napred,zatoa sto ne trgnaa zaedno..toa mislele varvari deka ovoj e posleden bus pa sega ke provocirame tepacka,arno ama od toa dobija urgenten i bolnica Gv ,zatoa informiraj se podobro,ne znaci nisto toa sto bile 1.500 vo stadion..

а како то балисти без полициско придружување отишле во Кичево,ние кога одиме на некое гостување без разлика на бројка има големо полициско обезбедување,на последното гостување во Ск со Вардар 22 март 2015 од бт беа 2 Јети и 1 џип со ебр а пред ск не пречекаја 1 јети и 2 џипа со ебр ...

а како то балисти без полициско придружување отишле во Кичево,ние кога одиме на некое гостување без разлика на бројка има големо полициско обезбедување,на последното гостување во Ск со Вардар 22 март 2015 од бт беа 2 Јети и 1 џип со ебр а пред ск не пречекаја 1 јети и 2 џипа со ебр ...
Domakini sme na toj natprevar,gostinski navivaci nema najaveni,prvite 8 busa so pridruzba bea,so yeti i marici,poslednite 2 trgna pokasno

Domakini sme na toj natprevar,gostinski navivaci nema najaveni,prvite 8 busa so pridruzba bea,so yeti i marici,poslednite 2 trgna pokasno
Nema vrska domakini gosti kucinata trebase da ve pridruzvaat i toa e nivna greska znaci zborame za avtobusite a ne za kolite muabetot mi e deka nie kako domakini igravme skoro edna godina vo Prilep kade celo vreme bevme sprovedvani od mvr od zelznicka vo Bitola do stadion vo Prilep i pak nazad so pridruzba kako i da e bilo so bilo se e opravdano samo upotreba na nozot ne !
Ne znam oti se mi se cini deka ffm i mvr ke stavat zabrana za gostinski navivaci posle ova vcera na straza i vo gtc :(

Ohri Casuals vo Kicevo.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    120,5 KB · Прегледи: 117

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom