The Walking Dead

Кога продолжува серијава? Од вечер? Нема на кикес никакви нови торенти што коментирате овде :D
What do you mean? Скоро недела дена има поминато како е излезена новата епизода, mid season премиерата.

Кога продолжува серијава? Од вечер? Нема на кикес никакви нови торенти што коментирате овде :D
Недела навечер, т.е Понеделник сабајле во 04:00h e премиера во Америка, така да Пон сабајле имаш торенти.

Sent from my 6045I using Tapatalk

Фала, ја најдов на замунда.
Кикес разочарува нема ниту една добра снимка од новава епизода, а обично таму си пратам.
Касниш, ги тргаат по извесно време, иначе имаше 1080p топ квалитет. Мора брзо да ги симнеш, понеделник или вторник :)

Се надевам пак ќе се екипираат. Денес 10ка, за мене утре, the new world:zloo:

овие што замарате дали има нова епизода, влезете на темава во пет сабајле, I dare ya..

овие што замарате дали има нова епизода, влезете на темава во пет сабајле, I dare ya..
А и ти не мора одма штом ќе ја изгледаш, да лупаш спојлери во тема. Не гледаат сите во живо на стрим.

Не гледаат сите во живо на стрим.
Ама затоа влегуваат во темата на негледано и после се жалат дека биле спојлерисани because fuck logic.
Не викам дека се во право тие што ја коментираат одма по завршување меѓутоа нема никаква потреба да влегуваш во темава на негледано.
Не е ова како да се дискутира филм па ај да прочитам дали е добар. Или ја пратиш или не ја пратиш серијата.

Ама затоа влегуваат во темата на негледано и после се жалат дека биле спојлерисани because fuck logic.
Не викам дека се во право тие што ја коментираат одма по завршување меѓутоа нема никаква потреба да влегуваш во темава на негледано.
Не е ова како да се дискутира филм па ај да прочитам дали е добар. Или ја пратиш или не ја пратиш серијата.
Да де, ама јас на него му искоментирав затоа што имам приметено дека ги гледа на стрим одма епизодите од сите серии и не пишува впечатоци него најголемиот спојлер одма го лупа во една реченица. И во 4-5 сабајле ќе влезеш, уште нема ни торенти асални, и одма дознаваш што се случило во епизодата.

Јас не замарав,за нови епизоди,него набрзина ги прочитав последните мислења и донесов погрешен заклучок,и затоа прашав дали има нова епизода. (комотно ќе си отворам ќе си видам кога е следната,прашав без да проверам сам,ме мрзи)

Серијава ја гледам уште од првата епизода,и новите ги гледам истиот ден кога излегуваат,или најкасно ден или два.

На темава ретко сум активен,серијава ми е број 1,ниту GoT не ме импресионира волку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom