Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
кур од овца да јадам бе што ја играм таа циганска Звезда која моментално има светлосни години појак состав од Партизан и на крај пак го сркаат.

’бем ви говедата

Море овци да те ебаат кога играш кошарка..кој кур се запна во тој глупав спорт?..па и уште на 1.20 ја игра некоја си ѓупска екипа од Србија

На едно Бурнемут-Евертон ГГ, на друго Вардар хендикеп -2.5 (конечен) :pos:, на трето Арсенал, за да на крај конечно добијам ебани 30 евра со живи маки.

На едно Бурнемут-Евертон ГГ, на друго Вардар хендикеп -2.5 (конечен) :pos:, на трето Арсенал, за да на крај конечно добијам ебани 30 евра со живи маки.

Има луѓе за 30 евра малтар мешаат 12 сати..биди благодарен на нив и оди потроши си ги како човек:kafence:

Море овци да те ебаат кога играш кошарка..кој кур се запна во тој глупав спорт?..па и уште на 1.20 ја игра некоја си ѓупска екипа од Србија
Бес навреда досаден си и тоа многу.ај сеа што да кажам што Австрија Виена ми прими гол у 90?дека фудбал е мутав спорт и остало.Едноставно е или имаш,или немаш среќа,епа ја ја неам и тоа е тоа.

Бес навреда досаден си и тоа многу.ај сеа што да кажам што Австрија Виена ми прими гол у 90?дека фудбал е мутав спорт и остало.Едноставно е или имаш,или немаш среќа,епа ја ја неам и тоа е тоа.

Оди види какво ливче постирав во темата Добивка и после дојди и пак изјаснисе дали фудбалот е мутав спорт

Оди види какво ливче постирав во темата Добивка и после дојди и пак изјаснисе дали фудбалот е мутав спорт
Ете го тош не реков дека е мутав,туку дека ај сеа да почнам и ја да кукам за фудбалот,инаку супер мило ми што си фатил не викам ништо.Али дај остај не,да си кршиме сами глава,не мора на секое да ни кажуваш,си кажал еднаш ок е.И не лажи си пишал дека не е твое:D

Петок играат Евролига не се замараат со овај глупав куп . Во Аба лигата ќе бидат најверојатно шампиони , во Српска лига ќе ги сомелат на Партизан купов не им е битен .
Kako be so kupot ne se zamaraat ? Za trofej se borat,ne za semki ili kikiriki.:)
Zvezda u10-Partizan u10 da igraat,pak ke bide vazno koj ke pobedi.

доста бе да не те рашљакам,набрзина пишав добри утакмици,поточно

Селта 1&2+
Бетис 2+
Интер 1&2-4
Сан Лоренцо 1
Кобрелоа ГГ3+
Гимназија ЛП 1
О’хигинс ГГ
Клуб Америка ГГ
Твенте 1
Динамо Букурешт 1

и на крај како ѓаволот да ме тераше да ја одиграм Звезда,ја пишав набрзинка по логика дека мора да им вратат за поразот од скоро,ама балканска мафија или што и да е,маме им ебам јас нивно,крвта да им ја ебам

Kako be so kupot ne se zamaraat ? Za trofej se borat,ne za semki ili kikiriki.:)
Zvezda u10-Partizan u10 da igraat,pak ke bide vazno koj ke pobedi.
Побитна е победа против Ефес во евролига отколку во радивоје корача куп ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom