R
Roten 96
Гостин
Хановер-Аугзбург 1Некои предлози за утре малку да видам среќа и јас![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хановер-Аугзбург 1Некои предлози за утре малку да видам среќа и јас![]()
„Не знае“ се пишува одделено, а не заедно.Колку е коефициент дека незнае да прави манџа?![]()
1.02 али сега падна на 1.01.[DOUBLEPOST=1455994599][/DOUBLEPOST]Колку е коефициент дека незнае да прави манџа?![]()
Среќа од овде не барај .Некои предлози за утре малку да видам среќа и јас![]()
Se si vleze,sta reciПСЖ-Бешикташ. +62.5
Бешикташ и ОДБРАНА ,2 различни поими...
И Вардар треба да е плус 57.5,треба да има доста голови овде,освен ако не се избудалат Диви и Џамбо(со оглед дека Штербик РЕУМАТА го фати)...
Вардар треба да оди над 31.5,посебно ако изиграат како шо играат дома,без пардон,32 гола за боса одбрана како Шведската не се многу...
Киелце Т1-
Иако даваат голови како луди,сепак играат со најдобрата одбрана од Бундеслигата,не ми се верува да има многу голови овде,иако е можно Николај да оди со втора постава во Киелце,и да чува сили за Бундеслигата,како шо им се доближија Фленс и Кил сега ќе се чуваат за домашното првенство,сепак не ми се верува да примат многу голови....
Иако сркнаа доста лесно од Вардар 27 гола....
Фленсбург +28.5...
Овие ми фаќаат око,барем коеф држат и вреди да се пробаат....
Ke te unistat so danokotSe si vleze,sta reci
Otvoram FB strana,mora da se napraj nekoj biznis duri sum vo forma.
![]()
Ако може гол да дадат Еибар.
Петок играат Евролига не се замараат со овај глупав куп . Во Аба лигата ќе бидат најверојатно шампиони , во Српска лига ќе ги сомелат на Партизан купов не им е битен .кур од овца да јадам бе што ја играм таа циганска Звезда која моментално има светлосни години појак состав од Партизан и на крај пак го сркаат.
’бем ви говедата