Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ-Бешикташ. +62.5
Бешикташ и ОДБРАНА ,2 различни поими...:гик:
И Вардар треба да е плус 57.5,треба да има доста голови овде,освен ако не се избудалат Диви и Џамбо(со оглед дека Штербик РЕУМАТА го фати):icon_mrgr:...
Вардар треба да оди над 31.5,посебно ако изиграат како шо играат дома,без пардон,32 гола за боса одбрана како Шведската не се многу...
Киелце Т1-
Иако даваат голови како луди,сепак играат со најдобрата одбрана од Бундеслигата,не ми се верува да има многу голови овде,иако е можно Николај да оди со втора постава во Киелце,и да чува сили за Бундеслигата,како шо им се доближија Фленс и Кил сега ќе се чуваат за домашното првенство,сепак не ми се верува да примат многу голови....
Иако сркнаа доста лесно од Вардар 27 гола....
Фленсбург +28.5...
Овие ми фаќаат око,барем коеф држат и вреди да се пробаат....
Se si vleze,sta reci:cool:
Otvoram FB strana,mora da se napraj nekoj biznis duri sum vo forma:zloo:.:pos:

Цела франција влезе гг т.е гг3+ освен Тулуз ..
Ајде Интер победи и да чекам уште Мелсунген 2 Реал 2&3+ и Фејнорд 1 за утре !

Ако може гол да дадат Еибар.

П.С голема благодарност до @Tomasino за Вардар, и ПСЖ ја имав Т1+ ама ме бутна друга на тој тикет, со Вардар влезе тикетот.

кур од овца да јадам бе што ја играм таа циганска Звезда која моментално има светлосни години појак состав од Партизан и на крај пак го сркаат.

’бем ви говедата

кур од овца да јадам бе што ја играм таа циганска Звезда која моментално има светлосни години појак состав од Партизан и на крај пак го сркаат.

’бем ви говедата
Петок играат Евролига не се замараат со овај глупав куп . Во Аба лигата ќе бидат најверојатно шампиони , во Српска лига ќе ги сомелат на Партизан купов не им е битен .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom