Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Сакаш да бидеш у него?![]()
Секако Спилберг.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да бидеш у него?![]()
Љубите мајка :*Секако Спилберг.
Љубиме. Донеси јаЉубите мајка :*
Што да ти ја носам дома си ја имаш.Љубиме. Донеси ја![]()
Шала на страна, но пола од денешниве пејачи пеат како него, само финансиски се подобри, па им се може да го намонтираат гласот во студио.Тооооооооооооо царе. Авторска музика си почнал, а не се фалиш тука. Пополнуваш огромна празнина во македонската поп сцена. Само напред.
Кикацо е далеку покреативен. Си нашол (направил музика), напишал текст, смислил како текстот да ја прати мелодијата и го склопил. Какво такво е склопено. На денешните им пишуваат и музика и текст, им кажуваат како да го реализираат нештото, ги снимаат и монтираат. Тоа е разликата најглавнаШала на страна, но пола од денешниве пејачи пеат како него, само финансиски се подобри, па им се може да го намонтираат гласот во студио.
Шо е со бркот?
movember
Dobrevenajdov site dragi prijateli na kajgana forum i vi se zablagodaruvam za podrskata i za postovite i dobrite komentari od vasa strana novite pesni mislam najnovite ke bidat objaveni vo narednata nova objava pozdrav do site vas: Kiko Vrsnik MasinaТооооооооооооо царе. Авторска музика си почнал, а не се фалиш тука. Пополнуваш огромна празнина во македонската поп сцена. Само напред.