- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.808
- Поени од реакции
- 42.442
не е за сите биг шорт
Ама досаден е тој израз веќе.не е за сите биг шорт
Само World of Tomorrow го има.набацете линкчиња од кратките анимирани што ги има на нет. Тие барем се кратки. И да не ти се допадне, за 10 минути нема да кубиш коси.
Ја ко зборев...Room еј...единствено лошо во филмот беше шо го гледав на скринер.
Ама па тоа значи дека ко ќе излезе блуреј ќе го гледам одново, ФИЛ-МИШ-ТЕ!!!
A koga go gleda screener? Ima bluray. Pak isto si se zaebal.Room еј...единствено лошо во филмот беше шо го гледав на скринер.
Ама па тоа значи дека ко ќе излезе блуреј ќе го гледам одново, ФИЛ-МИШ-ТЕ!!!
Студентски брат, не можам да спуштам торенти, овој ми е од пред недела дена спуштен.A koga go gleda screener? Ima bluray. Pak isto si se zaebal.
таман февруар, а престапна година...Студентски брат, не можам да спуштам торенти, овој ми е од пред недела дена спуштен.
Истово дојдов да го пишам. Пази, филмов ми изгледаше дека ќе биде досаден на негледано и пошто ми е антипатична глумицата одбивав да го гледам. Вчера го видов дека излегол на добра снимка заедно со Carol и стиснав заби и го изгледав.Brooklyn
Oskar za zenska!
grande u kratki crti:
Now that's an Oscar nomination for best performance by an actress well deserved. Saoirse Ronan is on fire. Something else that's on fire is the script, and very funny too, in a smart way. You can say this is a romance movie, but in the core, it's about one's personal search and growth... Very good movie.
83/100
Бланшет растури во Carol. Мене таа ми е фаворит.Девојчево ќе лапне оскар, освен ако не е подобра Cate Blanchett во Carol пошто тој сеуште не ми е гледан.