Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Хее затоа не се става модератор као тебе марчич
мислам дека немаше ништо лошо во мојот пост јас само се изјаснив
немаше ни пцуење ни навреда ни провокација али ти си знаеш голем си
Не ме читај, игнорирај ме ако не ти чинам . Шо ти замерив па ја тебе ? 300 милијарди слични кореографии се напраиле со таква тематика и ти најде да кажеш дека од вас сме ја копирале ? Дај покажи слика кај што најлоните се наредени по ист редослед како кај вас...Или можеби имаш слика со слична парола на вашата ...
Барјаците крадени се ?
Луѓето на трибина крадени се ?

Чекам ...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Не ме читај, игнорирај ме ако не ти чинам . Шо ти замерив па ја тебе ? 300 милијарди слични кореографии се напраиле со таква тематика и ти најде да кажеш дека од вас сме ја копирале ? Дај покажи слика кај што најлоните се наредени по ист редослед како кај вас...Или можеби имаш слика со слична парола на вашата ...
Барјаците крадени се ?
Луѓето на трибина крадени се ?

Чекам ...
За пароли не ни спомнав и не мешај баби и жаби а и добро знаеш кој прави најдобри пароли!
за кореографијата баш пред 5 сезони ја имавме истата ( а баш и у ист редослед ги имам на цд барав до сеа неможев да најдам клип али ипак инспирирани од нас!
за Барјаците не се крадени али и тоа е веќе одамна видено од наша страна нели?
и сакам да ми ја кажеш бројката на луѓрто што беа!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
За пароли не ни спомнав и не мешај баби и жаби а и добро знаеш кој прави најдобри пароли!
за кореографијата баш пред 5 сезони ја имавме истата ( а баш и у ист редослед ги имам на цд барав до сеа неможев да најдам клип али ипак инспирирани од нас!
за Барјаците не се крадени али и тоа е веќе одамна видено од наша страна нели?
и сакам да ми ја кажеш бројката на луѓрто што беа!
Да да, јака ви е паролата со хот-лајнот ... и онаа со комплексите, а на другата страна да нема противнички навијачи ...

Дај слика од кореографијата...Од вас инспирирана :pop: Што не ќе прочиташ ?

Авторски права имате на барјаци ?

У Македонски спорт пишуваше дека имало 1200 луѓе ...Мислам дека тоа е превише, али сигурно имаше 850-900(вкупно публика во салата) ... Ако срачунаш дека пола се од едната ,а пола од другата страна ќе доеш до заклучок дека имало по минимум 400 луѓе од двете страни . Со тоа што ние покривавме 3/4 од едната страна заклучи дека 300 сме сигурно ... Со платени карти

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ех Мзт-Порто бев на таа утакмица имав 8 год тогаш и памтам и кај седев на трибина хехе.Иначе дали е точно дека Љубомир Стојановски потпишал за Мзт(за бес пари да игра :)) во последен ден така разбрав од близок извор нз дали е точно?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ех Мзт-Порто бев на таа утакмица имав 8 год тогаш и памтам и кај седев на трибина хехе.Иначе дали е точно дека Љубомир Стојановски потпишал за Мзт(за бес пари да игра :)) во последен ден така разбрав од близок извор нз дали е точно?
Да да точно е :smir:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Да да, јака ви е паролата со хот-лајнот ... и онаа со комплексите, а на другата страна да нема противнички навијачи ...

Дај слика од кореографијата...Од вас инспирирана :pop: Што не ќе прочиташ ?

Авторски права имате на барјаци ?

У Македонски спорт пишуваше дека имало 1200 луѓе ...Мислам дека тоа е превише, али сигурно имаше 850-900(вкупно публика во салата) ... Ако срачунаш дека пола се од едната ,а пола од другата страна ќе доеш до заклучок дека имало по минимум 400 луѓе од двете страни . Со тоа што ние покривавме 3/4 од едната страна заклучи дека 300 сме сигурно ... Со платени карти
Не а ние не плаќаме карти нели??

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Abe ostaj gi .. Platile karta ednas i mislis kuznaj sto napravile , Family Pirati :pos2: , rezili ste ..

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Abe ostaj gi .. Platile karta ednas i mislis kuznaj sto napravile , Family Pirati :pos2: , rezili ste ..

Ќе ти кажам една поговорка за твојот памет.Да дознаеш колку си глуп ќе се самоубиеш.И не ја труј темава,преку куров од вас.Ако не ти чини не ја отварај и крај,а не глупости да ми тресеш овде.Наша кореографија наше ова наше она,како може да биде ваше?Ние вас ве гледаме и по вас а?Бог да чува и да брани па уше јаде гомна за карта,ние се праиме за да го вратиме клубот на стари патеки.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ај бе баталете ѓи нежниве момци. Она што F A го прави, танга бојс можат само да го замислат.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Centarec губи се да ти ебам нежниот ;)
Иначе може да направиме споредба колку луѓе бевме ние со Плејмејкер а колку нежната паравоена група на европската утакмица вчера.хаха греота

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Centarec губи се да ти ебам нежниот ;)
Иначе може да направиме споредба колку луѓе бевме ние со Плејмејкер а колку нежната паравоена група на европската утакмица вчера.хаха греота
Nikoj ne vi ja ospori brojkata .. Sekoja cest za toa duplo poveke od nas na bibl a vie protiv playmaker . Za drugo zboram jas , koreografija edna imate napraveno vo poslednive 12 godini. Do pred 2 godini nemavte nikakvi navivacki rekviziti , tribinata vi bese kasa popara . Se popravate , idete na podobro ama da bideme realni NE STE IZMISLILE TOPLA VODA . Toa sakam da kazam , deka premnogu velicate odredeni sitnici

Член од
3 август 2008
Мислења
54
Поени од реакции
3
ne velicame samo si kazuvame momentalno kako stojat rabotite...milo mi sto si realen i sto sam si kaza deka sme bile duplo bolje od vas i duplo poveke sto e uste pobitno !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom