Фан клуб: МЗТ Скопје

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Отварање сезона вечерва најаките и најбројните повторно на трибина !
АЕРОДРОМ НА НОЗЕ

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
У колку сат играат не сум во можност да дојдам ќе има ли на тв ?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Одлично навивање денеска, кореографија, парола, промовирани три нови бајраци, добра бројка и сето тоа ќе го видите за некое време кога ќе се постават клиповите на интернет. Сепак очекувано пораз од Плејмејкер мислам дека 7 разлика не ни видов на крај. Денес беше гордост да се биде член на ФА. Следно е гостување во Кавадарци. :zlo:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Штета што изгубивме.

Жал ми е што не бев, бидејќи не бев во Скопје.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
кореографија.jpg
јакоо.jpg

Aко по утрото денот се познава тогаш наполитанците треба да се засекираат ...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
da da i Ultras Bergamo zatoa se raspadnaa , si vikaat kade so ovie F.A .

Не беше затоа, ај не ти кажувам зашто они се распаднаа . :wink:

Иначе,неизвесно беше до крај,они водеа цело второ полувреме али ние ги стигнавме и на момент поведовме ... После настана некоја блокада а и немаме толку играчи у ротација за да направиме нешто повеќе . Како и да е, доаѓаат подобри денови за клубот . Тоа што се бара од нас е срцето да се остави а тоа денес беше исполнето .

пс...зависта е лоша работа :wink:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Не беше затоа, ај не ти кажувам зашто они се распаднаа . :wink:

Иначе,неизвесно беше до крај,они водеа цело второ полувреме али ние ги стигнавме и на момент поведовме ... После настана некоја блокада а и немаме толку играчи у ротација за да направиме нешто повеќе . Како и да е, доаѓаат подобри денови за клубот . Тоа што се бара од нас е срцето да се остави а тоа денес беше исполнето .

пс...зависта е лоша работа :wink:
Kuti.. Puknav :)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Се молат момците со танга од Центар да не ја прљаат темата со нивни фрустрации према Аеродромците. Тоа што беше денеска вие никогаш нема да го направите, поготово што доаѓаме од бојкот и поготово што играме против Плејмејкер а и екипата ни е мизерија. Гледајте и учете!

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Се молат момците со танга од Центар да не ја прљаат темата со нивни фрустрации према Аеродромците. Тоа што беше денеска вие никогаш нема да го направите, поготово што доаѓаме од бојкот и поготово што играме против Плејмејкер а и екипата ни е мизерија. Гледајте и учете!
Nemav namera da pisam ali aj...
Sto da ucime??
1.kako se pravat bajraci??
-koga nie napravivme bajraci vie i cela makedonska scena neznaea sto e toa
2.kako se pravi koreografija i parola??
-isto taka nie koga pravevme koreografii drugite neznaea sto e toa
3.ili mozebi treba da ucime kako da mu ja vlosime sostojbata na klubot i da go doneseme do najniska mozna tocka??
- na tretovo ke te zamolam da mi odgovoris...

blagodaram odnapred :smir:

p.s. Forza Juventus( se razbirame neli?? ako ne pogledni gi slikite uste ednas):vozbud:

p.p.s. Odlicno izdanie vo sekoj slucaj se nadevam deka ke prodolzite taka i ke ima povtorno jako derbi, da ne bidam pogresno svaten ne prakam kritiki samo gi branam stavovite na mojata grupa so fakti...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Nemav namera da pisam ali aj...
Sto da ucime??
1.kako se pravat bajraci??
-koga nie napravivme bajraci vie i cela makedonska scena neznaea sto e toa
2.kako se pravi koreografija i parola??
-isto taka nie koga pravevme koreografii drugite neznaea sto e toa
3.ili mozebi treba da ucime kako da mu ja vlosime sostojbata na klubot i da go doneseme do najniska mozna tocka??
- na tretovo ke te zamolam da mi odgovoris...

blagodaram odnapred :smir:

p.s. Forza Juventus( se razbirame neli?? ako ne pogledni gi slikite uste ednas):vozbud:

p.p.s. Odlicno izdanie vo sekoj slucaj se nadevam deka ke prodolzite taka i ke ima povtorno jako derbi, da ne bidam pogresno svaten ne prakam kritiki samo gi branam stavovite na mojata grupa so fakti...
Kaде тоа ? Со што ? Никој не ја спомна твојата група тука па да се јавуваш !

фа997, не му реплицирај ... Он сака одговори на негови прашања а самиот нема да одговори кога ние ќе го прашаме нешто ... Бесцелна е расправа со лик од 16 години кој мисли дека ако изгледа клип на јутјуб може да се нарече навивач .

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Kaде тоа ? Со што ? Никој не ја спомна твојата група тука па да се јавуваш !

фа997, не му реплицирај ... Он сака одговори на негови прашања а самиот нема да одговори кога ние ќе го прашаме нешто ... Бесцелна е расправа со лик од 16 години кој мисли дека ако изгледа клип на јутјуб може да се нарече навивач .
Procitaj mu go postot na фа997 ke vidis dali ne ne spomnuva, imav drugo mislenje za tebe ali sea si razocaral ali ne si ti kriv :smir: tvoeto izbegnuvanje na odgovor ke go svatam kako potvrduvanje na moite stavovi :smir: izbrisi gi postovive ako ti smetaat i taka si moderator raduvaj se,da ne zabeguvame od temata...:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom