- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
На 11-ти се игра во неделаПа нели на 10ти е?
На 11-ти се игра во неделаПа нели на 10ти е?
da da i Ultras Bergamo zatoa se raspadnaa , si vikaat kade so ovie F.A .
Kuti.. PuknavНе беше затоа, ај не ти кажувам зашто они се распаднаа . :wink:
Иначе,неизвесно беше до крај,они водеа цело второ полувреме али ние ги стигнавме и на момент поведовме ... После настана некоја блокада а и немаме толку играчи у ротација за да направиме нешто повеќе . Како и да е, доаѓаат подобри денови за клубот . Тоа што се бара од нас е срцето да се остави а тоа денес беше исполнето .
пс...зависта е лоша работа :wink:
Nemav namera da pisam ali aj...Се молат момците со танга од Центар да не ја прљаат темата со нивни фрустрации према Аеродромците. Тоа што беше денеска вие никогаш нема да го направите, поготово што доаѓаме од бојкот и поготово што играме против Плејмејкер а и екипата ни е мизерија. Гледајте и учете!
Kaде тоа ? Со што ? Никој не ја спомна твојата група тука па да се јавуваш !Nemav namera da pisam ali aj...
Sto da ucime??
1.kako se pravat bajraci??
-koga nie napravivme bajraci vie i cela makedonska scena neznaea sto e toa
2.kako se pravi koreografija i parola??
-isto taka nie koga pravevme koreografii drugite neznaea sto e toa
3.ili mozebi treba da ucime kako da mu ja vlosime sostojbata na klubot i da go doneseme do najniska mozna tocka??
- na tretovo ke te zamolam da mi odgovoris...
blagodaram odnapred :smir:
p.s. Forza Juventus( se razbirame neli?? ako ne pogledni gi slikite uste ednas)
p.p.s. Odlicno izdanie vo sekoj slucaj se nadevam deka ke prodolzite taka i ke ima povtorno jako derbi, da ne bidam pogresno svaten ne prakam kritiki samo gi branam stavovite na mojata grupa so fakti...
Procitaj mu go postot na фа997 ke vidis dali ne ne spomnuva, imav drugo mislenje za tebe ali sea si razocaral ali ne si ti kriv :smir: tvoeto izbegnuvanje na odgovor ke go svatam kako potvrduvanje na moite stavovi :smir: izbrisi gi postovive ako ti smetaat i taka si moderator raduvaj se,da ne zabeguvame od temata...:helou:Kaде тоа ? Со што ? Никој не ја спомна твојата група тука па да се јавуваш !
фа997, не му реплицирај ... Он сака одговори на негови прашања а самиот нема да одговори кога ние ќе го прашаме нешто ... Бесцелна е расправа со лик од 16 години кој мисли дека ако изгледа клип на јутјуб може да се нарече навивач .