- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Која екипа беше оваа?Пoштo вo групa беa сo Легијa Вaршaвa, Бриж и Мидтјиленд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која екипа беше оваа?Пoштo вo групa беa сo Легијa Вaршaвa, Бриж и Мидтјиленд.
Лично и јас бев скептик, иако потајно се надевав , дека воопшто ќе ги стигнеме сезонава. Штом на некој противник му кинеш 11 бода предност значи дека истиот не е доволно квалитетен. Е сега воопшто не ми се верува дека Јуве ќе го прокоцка се она што го направи во последниве 4 месеци за да му подари титула на Наполи, која очигледно не ја заслужува.Па само со Јуве ли ќе игра до крајот на сезоната во Италија, секое коло?
Домачи терен је домачи теренДа нека лондоска провинцијска сиротиња победи велики Наполи. Јао стефи јел си ти нормална![]()

A шо фрла се на погрешна карта? Испадаа од ЛЕ? Јуве им бега 20 бода?Eпа малце мозок да има Сари ќе види дека ќе остане со курот во раце ако фрла се на погрешната карта.
А тимот што дозволил да му избегаат 11 бодови е доволно квалитетен?Лично и јас бев скептик, иако потајно се надевав , дека воопшто ќе ги стигнеме сезонава. Штом на некој противник му кинеш 11 бода предност значи дека истиот не е доволно квалитетен. Е сега воопшто не ми се верува дека Јуве ќе го прокоцка се она што го направи во последниве 4 месеци за да му подари титула на Наполи, која очигледно не ја заслужува.
А тимот што дозволил да му избегаат 11 бодови е доволно квалитетен?
Не се гледа што било туку што е сега. Кога губи тим 3-0 и ја врти 4-3 кој го јадел курот?А тимот што дозволил да му избегаат 11 бодови е доволно квалитетен?
Епа исто ти е, како може неквалитетен тим да напраи 11 бодови разлика.ако се врати пак да.
Епа исто ти е, како може неквалитетен тим да напраи 11 бодови разлика.
Наполи сезонава заслужува трофеј повеќе од било која сезона претходно.
Пошо играат бољи од било која сезона претходно кај шо тренери беа Мацари и Бенитез.Зошто ?
И заради тоа што играат подобро од било која сезона заслужуваат трофеј ?Пошо играат бољи од било која сезона претходно кај шо тренери беа Мацари и Бенитез.