Рамна Земја?

Т

Триптико

Гостин
Госпо му е татко на Исус, а Исус е Госпо, пошто се едно. Исус ја затруднил својата мајка за да се роди самиот тој, за да може луѓето да го мачат и распнат со цел да ни ги прости гревовите пошто сме злобни.
Каква сапуница лежи во муабетов. Леле леле :D

A proof that a man may be his own Grandfather.—There was a widow and her daughter-in-law, and a man and his son. The widow married the son, and the daughter the old man; the widow was, therefore, mother to her husband's father, consequently grandmother to her own husband. They had a son, to whom she was great-grandmother; now, as the son of a great-grandmother must be either a grandfather or great-uncle, this boy was therefore his own grandfather. N. B. This was actually the case with a boy at a school in Norwich.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Каква сапуница лежи во муабетов. Леле леле :D

A proof that a man may be his own Grandfather.—There was a widow and her daughter-in-law, and a man and his son. The widow married the son, and the daughter the old man; the widow was, therefore, mother to her husband's father, consequently grandmother to her own husband. They had a son, to whom she was great-grandmother; now, as the son of a great-grandmother must be either a grandfather or great-uncle, this boy was therefore his own grandfather. N. B. This was actually the case with a boy at a school in Norwich.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Наука е то Мики и да ти објаснам нема да ми верваш исто ко мене да ми објаснуваш како Госпот се уморил седмио ден и седнал да отпочине
Let3,

за мене, лично и персонално, сосема е доволно што ти веруваш (читај: се лажеш) во научните вистинчиња (од кои речиси ниту една не се покажа за трајна...) така да ич не арчи време, убедувајќи ме дека нешто од тие научни вистини навистина е вистинито.

Патем кажано, што се тиче Божјиот „замор„, то‘ ти је уш‘е еден показател на твоето неверојатно непознавање на верата и не знам со кој памет се мешаш у истата.[DOUBLEPOST=1455831835][/DOUBLEPOST]
Госпо му е татко на Исус, а Исус е Госпо, пошто се едно. Исус ја затруднил својата мајка за да се роди самиот тој, за да може луѓето да го мачат и распнат со цел да ни ги прости гревовите пошто сме злобни.
Постов сам зборуе за негојо аутор...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Let3,

за мене, лично и персонално, сосема е доволно што ти веруваш (читај: се лажеш) во научните вистинчиња (од кои речиси ниту една не се покажа за трајна...) така да ич не арчи време, убедувајќи ме дека нешто од тие научни вистини навистина е вистинито.

Патем кажано, што се тиче Божјиот „замор„, то‘ ти је уш‘е еден показател на твоето неверојатно непознавање на верата и не знам со кој памет се мешаш у истата.[DOUBLEPOST=1455831835][/DOUBLEPOST]

Постов зборуе за негојо аутор..
Mики на науката не и е ич битно шо ти мислиш дека космосо планетата и се живо го создал од досада стар дедо во облаците кој грми ко ќе е љут

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Mики на науката не и е ич битно шо ти мислиш дека космосо планетата и се живо го создал од досада стар дедо во облаците кој грми ко ќе е љут
Let3,

имаш миљон историски познати научници, кои додека истражуваа, ем веруваа ем се воодушевуваа од истраженото...Трај си.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Let3,

Постов сам зборуе за негојо аутор...
опа, партијата на ЗОТЕ се зголеми за уште 1 член

ништо од науката не е точна? па како функционира сето ова создадено од човекот тогаш? ниеден закон, ниедна теорија не е точна?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Let3,

имаш миљон историски познати научници, кои додека истражуваа, ем веруваа ем се воодушевуваа од истраженото...Трај си.
Мики да верваа искрено немаше да истражват, ќе им беше доволен одговорот во вербата

Т

Триптико

Гостин
Патем кажано, што се тиче Божјиот „замор„, то‘ ти је уш‘е еден показател на твоето неверојатно непознавање на верата и не знам со кој памет се мешаш у истата...
Ти мислиш случајно "нема појма"? Неговото мешање е поради неверојатно големата желба да ја научи верата. "Донесен" директно од твојот Шеф, за да ти ги тестира трпението и желбата неверниците да ги направиш најголеми верници. Ќе трпиш провокации, глупави прашања, игнорирање...ама должен си да објаснуваш и да бидеш мирен. Со твоето "не знам со кој памет се мешаш..." всушност Му кажуваш дека баш те боли за останатите.

И ти си ми бил некој верник :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
опа, партијата на ЗОТЕ се зголеми за уште 1 член

ништо од науката не е точна? па како функционира сето ова создадено од човекот тогаш? ниеден закон, ниедна теорија не е точна?
не не Мики се слага во се со нас атеистите во обликот на земјата, Зоте е се уште сама

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Мики, факт е дека Госпо си ебал мајката. Дете мало да прашаш, знае.
не биди вулгарен!
се вели “водел љубов“... или “имале односи“.... така нешо[DOUBLEPOST=1455832642][/DOUBLEPOST]
Ова сериозно? :cautious:
а шо толку зачуден, демек ако е јака женска ќе ја подржиш во теоријата за рамна земја?

Kajgana Shop

На врв Bottom