The Flash

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Earth 2 mi bese tapa ko za pocetok, ama na kraj sve se ispodesi. :vozbud:

Zoom I Wells go pravat souto. Cisko koa ke se vrati ke istrazuva sto sve moze da prai.

A Snow prvo bev wtf, ali JAKAAAAA.

Velocity 6-7-8 ili kako bese izgleda ke go otkrijat bez side efektite, taka da i Barry ke moze da go konzumira, najverojatno taka ke go sredi Zoom.

Poso e za sea picka, u sporedba. :D

Првата сезона беше трилер килер, оваа многу го тупат насила ја гледам.

medium-clean.jpg

Шо мислите кој е онај со маскана кај Зоом ?

Мoже oн дa е вистинскиoт Џеј Герик oд Е2, a oвoј штo гo глеaвме дo сеa е некoј штo рaбoти сo Зум. :D

Мене џинџер ми се виде по косата одпозади. :D

Ради Спартан-like кацигата? :ROFLMAO:
А знаеш дека постои стварно и таа опција. Се мислам дека читав некаде по нетов дека Дигл сам ќе има некој кросоувр со Флеш. Сега кога те прочитав за Дигл, ми текна за тоа.
Плус тоа чукањето на стаклото, ко шо кажа Бери е некој вид на комуницирање помеѓу војници...има логика, ама за да се деси тоа ќе треба Џон да го снема од Ероу некое време.

А знаеш дека постои стварно и таа опција. Се мислам дека читав некаде по нетов дека Дигл сам ќе има некој кросоувр со Флеш. Сега кога те прочитав за Дигл, ми текна за тоа.
Плус тоа чукањето на стаклото, ко шо кажа Бери е некој вид на комуницирање помеѓу војници...има логика, ама за да се деси тоа ќе треба Џон да го снема од Ероу некое време.

Moe mislenje deka ne e Diggle, ako beshe toj bi trebalo da mu go pozajmuva i glasot na Zoom, a momentalno za toa e zadolzhen Tony Todd.

Не знам дали да се радувам или да бидам тажен ако тоа е стварно Дигл :D

Само не ми е јасно како Бери немаше грижа на совест зашто поради него умре Џо на Earth2 а сите знаеме каква пичкица е.

Нај тапа дел ми беше кога Бери го убедуваше Бери дека може да излезе, тоа ми изгледаше како да трае пола сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom