moram da vi kazam neso premnogu se forsirate so toa wow kolku bevme vikavme peevme,vo celata situacija treba da se izvlece korista a toa e SPAS NA MZT kako navivacka grupa nisto ne prezedovte dodeka pagavte idevte kon dnoto,mozevte mn da napraite za klubot,nekako mi deluvavte periodov neorganizirano bez da se prevzemen nekoaj akcija vo vid na finansiska injekcija za klubot primer prodazba na sezonski bileti po cena sto ke smetate deka bi bila dovolna za kolku tolku da se priberat sretstva za da moze da se prodolzi i ne samo toa mozevte da napraite novi salovi maici bluzoni koi bi se prodavale i parite sobrani isto da ide u fondot za spas na mzt,ednostavno me cudi zs toa ne go napraivte ko primerot na KOMITI so sezonskite bileti,vprocem zatoa KOMITI SE br.1 Navivacka grupa u mkd, ova denes sto se sluci e prv vakov nastan od strana na enkoja navivacka grupa, se nadevam deak prv i posleden ke bide od vakov tip na marsh, postov ne go svakajte kako provikacija ali realnosta e taa i ako gresam slobodno demantirajte me i koregirajte me(se nadevam na covecki odnos zs najmalku posakauvam da ve provociram vo ovoj moment koj e najtezok za vas) pozz