- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Ќе има и нови што ќе врискаат.Други се тие што пискаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има и нови што ќе врискаат.Други се тие што пискаат.
И тоа е точно. Не баш нови-нови. Ама нови врискања.Ќе има и нови што ќе врискаат.
Важно да врискаат..... кармата мора да се заокружи.... инаку се раѓаат ретардирани деца.И тоа е точно. Не баш нови-нови. Ама нови врискања.
Xaxaxaxa xaaxax , На почетокот во друга тема дискутиравме за преодна,технича влада. Све живо реплицираше дека нема ништо од тоа. Се случи. Потоа војна правевме за оставката на Груевски.И тоа се случи. Па исто комунициравме и за СЈО и то бидна. Надежен си дека ке. има избори на 24 Април, ја ти кажувам дека нема да има избори на таа дата. Сега све живо реплицираш дека нема да има чорка за фамилијата, јас ке те оставам и истиов муабет за последново ке го продолжиме за кратко време.Грујо може да ја лансира Катица како дел од македонската вселенска програма, да орбитира околку Земјата (знам дека е рамна Зоте, ама таков е муабетот). Само нема потреба од ништо такво. Не е Катица битна.
Ете го чичо Сем, нозе искрши за со Заев да се оправа.![]()
Не можам со тебе Мафо, ти со Заев кафе пиеш и технички премиери бираш, што ја ослободуваат државата од режим. Уствари, не ни треба да има избори, супер си е Емил, нека тера до редовни.Xaxaxaxa xaaxax , На почетокот во друга тема дискутиравме за преодна,технича влада. Све живо реплицираше дека нема ништо од тоа. Се случи. Потоа војна правевме за оставката на Груевски.И тоа се случи. Па исто комунициравме и за СЈО и то бидна. Надежен си дека ке. има избори на 24 Април, ја ти кажувам дека нема да има избори на таа дата. Сега све живо реплицираш дека нема да има чорка за фамилијата, јас ке те оставам и истиов муабет за последново ке го продолжиме за кратко време.
Слабо некако ти одат прогнозиве шо е работава?
Дали во моментов кај нас постои слобода на изразување и независен медиум? Твое мислење ме интересира. Дали според тебе е нормално новинар во своето известување за дневник да дава негов личен став, да спинува вести, да вади изјави од контекст, и најбитно, селективно да известува? Јас како гледач сакам да си го оформам сопствениот став, а не некој да ми всадаува мислења. Сто пати кажана лага е вистина, не?
Како може едни та исти "експерти" да се вртат на сите телевизии, истите луѓе, експерти во секоја област, образование, здравство,судство? Истото се ломоти со години, буквално за секој проблем во државава е крива опозицијата. Место како во секоја нормална држава да се критикува власта за да се подобри, само кај нас се е перфектно и нема место за критика. Ако веќе си се осудил да критикуваш,одма си етикетиран како предавник на земјата, соросоид,системска грешка. Место да си ги бараме грешките, ние 10 години кривиме партија која не е на власт, која не ни беше дел од Собранието со години. Отвори било кој провладин медиум, нема статија во која не се споменува СДСМ со нејзината соросоидна политика. И како да не бара закон за медиуми? Не бара цензура, бара еднакво известување.
И нормално последица на се ова да е поделеноста на народот. Јас памтам и порано по слави и родендени се говореше за политика, ама дојде време луѓе да си заминуваат од маса и очи да не сакаат да си видат пошо се од различни партии. Од осамостојувањето па навака сите грешно изиграа, затоа викам, од две зла не би одбрала ни едно.
Слаб прогнозер некако се покажаНе можам со тебе Мафо, ти со Заев кафе пиеш и технички премиери бираш, што ја ослободуваат државата од режим. Уствари, не ни треба да има избори, супер си е Емил, нека тера до редовни.
Нормално дека нема да ја разбираш, софистицирано е многу.
Не примети кршење на устав коа излезе дека прислушкувале којзнае колку народ, не примети кршење на устав кога слушна дека нема државна институција што не ја корумпирале до даска и институцииве кои требало да штитат Устав со години работеле за нечии лични интереси, не примети кршење на устав кога слушна дека нуркале у вреќи со избирачки листови, не примети кршење на устав коа слушна дека си рекетирале луѓе и фирми како што ќе им текне.
Сега ти текна дека неуставно било СЈО-то..
Ова и многуте други алибија се за една друга маса на луѓе, еве нонстоп ги набројуваат тука со нив раскажувајте си ги, за другите кои малку од малку можат и им е дозволено да резонираат, е навреда.
Си била ли ти мајка некогаш? Дури и ако си била незнам комшиите како те нарекуваат.Да, се раѓаат ретардирани поколенија со никаква национална свест.
Тие истите копилиња на чиви татковци и дедовци пред 60 години се обидоа да ја затворат Македонската граница со Грчка(Солун).
Тие и сега не престануваат да се обидуваат да ја пазнебитат Македонија со обидите на нивно плачење по цел свет.
Имаат ново модерно име.
Ги викаат Соросоиди.
Врие на форумов говна од тој тип...трујажник е.![]()
Работата е ти што гледаш? Не гледам дека нешто се притресуваш околу криминалите на СДСМ од памтивек до ден денес. Си се водиш по некоја твоја логика дека тоа било некогаш , поќе неважи. Јас тогаш бев мал, непамтам , оддамна било итн итн...Дали да се гони криминал на власта за тебе е исправање на криви дрини ?
Тогаш зошто се повикувате на криминалната приватизација 90-тите и Бранко е крив, тоа нели е исправање на криви дрини ?
Или работава е мене ДПМНЕ ме плаќа, јас ништо не гледам, СДСМ не ме плаќа гледам криминал
Таква е правдата, тера луѓе да молчат. Вистината ја бараш Мафо, не правдата.Слаб прогнозер некако се покажапред правдата и боговите молчат батка.
Ти си везе немаш од уставност а уште помалку би знаел како да го толкуваш правото, настрана тоа па и агендата не ти дозволува да ја согледаш поентата, нема никогаш да ја видиш ти таа поента, нема борба со тебе, туку паушална размена на ставови и аргументи кои ќе ги игнорираш нон стоп.
Ти си слушнал преку емпириски доказ дека тој што треба да гони и тој што треба да суди е компромитиран и корумпиран, и пак би им дал легитимитет. Твоето нереално размислување е противуставно.
А зошто го мразиш Зоран Заев дека така ти сервираја на сител?? Вие неможете да сватите дека кој да дојди на чело од СДСМ ке му го зацрнат името за помалце од 1сат? Тоа е та црна медиумска хајка што поболе мозочно многу луѓе.Единствено нешто во целава ситуација што е сигурно е фактот дека ке има избори на одредениот датум.
Го Мразам Зоран Заев и Радмила Шекеринска.![]()