Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кој беше типот шо плачеше у темава дека од провинцијалци и глорихантери не можел да дојде до карта за Дедпул вечерва? Сакам да му кажам само дека на непланирано и уште помалку хајпнато излезе да одам вечер со гага карти.
Ти го уништивме Скопјево бе, ебате сељаците шо сме од цела останата МКД.

:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.

:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.
Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само;)
Peace out.

Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само;)
Peace out.
FYI ја нигде не реков дека провинцијалците се сељаци, само дека сељаци што од вчера дознале за филмот ги земале најарните места. А ако ти сметаш дека провинц. се сељаци тогаш не знам шта речи. За мене сељак и провинцијалец се 2 различни поима. А хардкор влегов зашто бев испоизнервиран, ок? Позз ;)

Предлог за правило.
Ако сте гледале нов филм и го фалите, ВЕ МОЛАМ ставете во заграда дека е скринер.
Еве, се израдував дека ќе го гледам Anomalisa кога:
n5eUilT.jpg

Всушност, најдобро би било тотално да се забрани гледањето скринери. :icon_lol:

Дедпул е еден од најдобрите филмови што сум ги гледал последниве години! За 200 денари вакво смеење и забава нема никаде да искусиш освен на Дедпул!
10/10 без размислување!

Не зафркавај, главниов лик Мајкл Џордан врска немаше... апла под просек глума.
Ти зафркаваш, мојот глумечки радар за слаба глума никаков сигнал не прими, а многу е осетлив за таа работа... А тој за јака глума фати две точки.

What cloud?! What cloud?! :pos:

Последно уредено од модератор:
мојот глумечки радар за слаба глума никаков сигнал не прими
Се расипал нешто...

На what cloud се дупнав од смеење ама немаше ништо тука изглумено...

Back
На врв Bottom