Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не знам кого да пцујам повеќе, одборот што се уште го држат тефтерот или магарево што е на клупа. Која ти е таа логика, додека сме во игра за ЛШ нека седи, иако полоши резултати и полоша игра никогаш не сме имале :tapp:

ЛШ е мишн импасбл сега

Sent from my E560 using Tapatalk
Ќе видиш мишн импосибл кога ќе ве тепаме следно коло :icon_mrgr:

Не знам кого да пцујам повеќе, одборот што се уште го држат тефтерот или магарево што е на клупа. Која ти е таа логика, додека сме во игра за ЛШ нека седи, иако полоши резултати и полоша игра никогаш не сме имале :tapp:

Ќе видиме мишн импосибл кога ќе ве тепаме следно коло :icon_mrgr:
Фергусон пензиониран е [emoji41]

Sent from my E560 using Tapatalk

Иначе да, со влегувањето на Депај, не 1, туку 2 играча помалце. Марсијал на десно крило е неупотреблив.
Трчаат Руни и Депај по Једлин, Депај кој влезе свеж, се откажува, Руни продолжува со спринт да трча по него.

Запомнете го ова, нареден пат кога ке се прашате зашто не го игра Депај прва.

12744368_1880683672077156_5788684390346770114_n.jpg

Поголема е веројатноста Челзи нас да не помини до крајот на сезоната кои заостануваат 8 бода зад нас, него ли ние да влеземе во топ 4 (ако победи утре Сити) каде разликата е 7 бода.

Од една страна ми е многу жал, но од друга и не заради глупаците во клубот. Да видат дека се тешки дебили, луѓе кој немаат врска од фудбал. Водел не знам какви компании, правел профит, не знам што правел и што!? Со такви договори од спонзори, со толкав буџет, во 3 ГОДИНИ, 2 пати нема да играме ЛШ, на здравје нека ви е НЕПИСМЕНИ ЕДНИ!

Последно уредено:
Добро , има ли Јунајтед среден ред ? Ја гледав утакмицата до 70та минута и искрено се почуствував како да гледам холандска лига.Ауф каква беда сме ние, не можам ни да се нервирам повеќе.Хрпа лова пун курац говна се последниве две сезони

Јас почнувам да се сомневам дека ван Гал ( МАГАРЕТО) има некаква поврзаност со илуминатите ширум светот кои се со намера да го уништат најголемиот фудбалски бренд. Вакви ретардирано 4то лигашки Б аматерски изјави дека ќе атакува на ЛЕ ни имало ни ќе има.

Да му ебам се низоземско.

Јас почнувам да се сомневам дека ван Гал ( МАГАРЕТО) има некаква поврзаност со илуминатите ширум светот кои се со намера да го уништат најголемиот фудбалски бренд. Вакви ретардирано 4то лигашки Б аматерски изјави дека ќе атакува на ЛЕ ни имало ни ќе има.

Да му ебам се низоземско.
А јас пак почнав да се сомневам галот да не чува некој nude photos од Глејзери..па ги уценува :D

А јас пак почнав да се сомневам галот да не чува некој nude photos од Глејзери..па ги уценува :D

Мене воопшто не ми е смешно, уште кога дојде на подготвителните натпревари и имаше некои филозофски инспиративни говори и продавање на филозофска магла.

12715646_10209008598240955_8552008171644477534_n.jpg

До тогаш, у зимски сон, и надеж дека ќе го избркаат ѓубрето. Што е можно побрзо за да се спаси колку толку сезонава.

се повеќе и повеќе мислам дека Депај ќе заврши како Афелај, Дренте, Бабел, Кварезма и ред други потенцијални освојувачи на Златна Топка.. толку многу талент и предизпозиции, а толку малку мозок во таа тиквата на рамена !!! дај боже да грешам...

се повеќе и повеќе мислам дека Депај ќе заврши како Афелај, Дренте, Бабел, Кварезма и ред други потенцијални освојувачи на Златна Топка.. толку многу талент и предизпозиции, а толку малку мозок во таа тиквата на рамена !!! дај боже да грешам...
Депaј се вклoпи вo сивилoтo. Дoбрo стaртувaше и пoсле ништo. ЛВГ гo лимитирa уште пoвеќе, плус клупaтa си гo нaпрaви свoетo.

Мaрсиaл е друг свет и дaлеку пoвoнсериски игрaч oд негo тaкa дa не би ги спoредувaл.

Имa тaлент и пoтенцијaл и би му дaл шaнсa нa Депaј зa преoднa oценa тек следнa сезoнa, кaкo штo еве ЛВГ си дoбивa сумaрнa oценa oд нaс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom