Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.173
- Поени од реакции
- 18.238
Титаник е бродот кој го представува владеењето на ДПМНЕ.
Титаник е бродот кој го представува владеењето на ДПМНЕ.
Сега странските амбасадори можат што сакаат да ни сместат овде. Си го дадовме газот под кирија.Не ама ќе ни сместат што сакаат овде.
Ево Курц денес беше во посета, па ако сакаат бегалски кампови можат да ни направат овде.
Утре ако ги пикнат во притвор со кој кадар ќе одат на избори? Или штаб во Шутка ќе отворат.Не, нека се одложат за ноември. Што, дотогаш ќе започне судски процес против некого? Изборите ќе се случат пред судските процеси, тоа не е никаква фатаморгана, туку факт, кој секој го знае. Па и Катица.
Незнам што ви е ама во последно време почнавте да признавате дека немаме правна држава, дека не владее правото, дека снимките не се од странски служби....Титаник е бродот кој ги носи соништата за правна држава, владеење на право и останати стандардни мантри.
Ок, странските дипломати застапуваат туѓи интереси. Кои интереси ги застапува Дпмне? На Македонскиот народ ли?Сега странските амбасадори можат што сакаат да ни сместат овде. Си го дадовме газот под кирија.
Да не речите ние во подрум бевме незнаевме. Само не ми е јасно така интелигентни типови тука свршуваат од радост затоа што странските амбасадори целосно застанале зад СЈО. Ало тоа се странски амбасадори и тоа е нивно чедо. Нивна работа е да ги застапуваат и спроведуваат политиките и интересите на нивните матични земји. Незнам што толку се радувате околу тоа. Да не мислите првенствен интерес им е вашата добросостојба. Ете гледам во Украина млеко течи, Сирија рози цветаат, Либија се прероди, Ирак никогаш подобро. Ајде да се случувало тоа некогаш оддамна во ред, ама се случува сега во моментот.
За жал станавме протекторат и некој свршува од радост заради тоа. Некој ден во блиска иднина ке си карате мајката ама .......
Кога веќе запнавме со хипотетички ситуации, кој закон забранува некој што е во притвор да се кандидира?Утре ако ги пикнат во притвор со кој кадар ќе одат на избори? Или штаб во Шутка ќе отворат.
Мене никогаш не ме болело кур за правдата. Верување во правна држава е ретардација што треба да го превземе местото за ретардацијата која веќе е неодржлива. А таа е Бог е праведен и ќе суди на сите.Незнам што ви е ама во последно време почнавте да признавате дека немаме правна држава, дека не владее правото, дека снимките не се од странски служби....
Зашто такве речи?По газот на Катица е наречен Титаник.
Очигледно и на шизофрениот од Муртино. Позади Заев стои Заев , е тоа ти е демократија , у една глава повеќе личности.Замисли после сите гомненици уште има пациенти на форумов шо свршуваат на грујо и компанија
Да, неабавме! Ќе ни секне медот и млекото од МВРО ДПМНЕ, а шо убаво си живеевме до вчера, кога Миле Ми-текна ќе влегуваше у вреќите, а Брколинда ќе ги леташе од работа сите шо не и одат по гајдата!Сега странските амбасадори можат што сакаат да ни сместат овде. Си го дадовме газот под кирија.
Да не речите ние во подрум бевме незнаевме. Само не ми е јасно така интелигентни типови тука свршуваат од радост затоа што странските амбасадори целосно застанале зад СЈО. Ало тоа се странски амбасадори и тоа е нивно чедо. Нивна работа е да ги застапуваат и спроведуваат политиките и интересите на нивните матични земји. Незнам што толку се радувате околу тоа. Да не мислите првенствен интерес им е вашата добросостојба. Ете гледам во Украина млеко течи, Сирија рози цветаат, Либија се прероди, Ирак никогаш подобро. Ајде да се случувало тоа некогаш оддамна во ред, ама се случува сега во моментот.
За жал станавме протекторат и некој свршува од радост заради тоа. Некој ден во блиска иднина ке си карате мајката ама .......
Јас незнам дали е шизофреничен ама чоекот има мадиња поголеми комплет од цела твоја партија , ви ги извади сите гомнарии па сеа нека ви смрди !Очигледно и на шизофрениот од Муртино. Позади Заев стои Заев , е тоа ти е демократија , у една глава повеќе личности.