ТРОЛ: Заев vs Латас

Сега доаѓа до израз она за кое јас се залагав, а бев критикуван. Јас ...
Tи, Брутус, Битушанец, Кон Артист, Иреал....
би требало да знаете дека левото маде на Грујо, кое го испрати да се посере врз Заев, заедно со Мирка, десното маде на Грујо, порано беа лево и десно маде на Бранко.

Intervjuto...Mapet show u banana drzava!

Bitushanec\Brutrus i ostala ispolitizirana bagra...u momentot ...Lazes ko turcin!

giphy.gif

Intervjuto...Mapet show u banana drzava!

Bitushanec\Brutrus i ostala ispolitizirana bagra...u momentot ...Lazes ko turcin!

Прегледај го приврзокот 138879
Што е проблем Турчине? Си ме спомнал.[DOUBLEPOST=1455200612][/DOUBLEPOST]
би требало да знаете дека левото маде на Грујо, кое го испрати да се посере врз Заев, заедно со Мирка, десното маде на Грујо, порано беа лево и десно маде на Бранко.
Да, и тогаш Латас беше цар за овие што сочно го плукаат денес. Утре да сврти страна пак ќе биде цар.
P.S. треба да знаеш дека во тоа време, Заев беше тртка на мадето на БЦ а сега е лидериште на моќната опозиција. Се менуваат работите, животот тече понатаму дури и во Гејм оф Троунс.

Да, и тогаш Латас беше цар за овие што сочно го плукаат денес. Утре да сврти страна пак ќе биде цар.
Да. Веруем дека на тебе Иреал, Кон Артист, Битушанец, типови ко Латас ви се цареви. Затоа и е партијата дојдена до ова дереџе.

Да. Веруем дека на тебе Иреал, Кон Артист, Битушанец, типови ко Латас ви се цареви. Затоа и е партијата дојдена до ова дереџе.
Ја верувам дека на тебе Заев ти е цар. Затоа дојдовме до тука кај што сме.

И ти ко вмровциве, ако кажеш нешто против Груевски, одма си соросоид, предавник, комуњар. Какво време дојде, да не може човек слободно да си каже свое мислење, одма го етикетираат борците за демократија и слобода на изразување. :unsure: :D

Вие сте уште победни што му отварате тема на брутус и таквите како него за да се издувате меѓу себе .Нека ја затвори темава админ зошто само се навредувате меѓусебе .

"таквите како него" - а бе ај одлепршај од темава.

Добро тебе сто пати ти кажав интелИгенција дека е зборот. И не туку ми толкувај цртај таму фотошоп слики со латас одамна не си пуштил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom