Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што прати Еврокуп да каже што е работата со Милано што коефициентот е 2.65? Претходната пред 15тина дена ја добија 40 разлика.
Милано се веќе пласирани и немат многу да ги форсирет играчине.

Некој што прати Еврокуп да каже што е работата со Милано што коефициентот е 2.65? Претходната пред 15тина дена ја добија 40 разлика.
Можеби заради тоа што се веќе пласирани на прво место кое не може да им го загрозат па ќе одмараат стандардните играчи .

Андухар на 5-6 30-40 втор сет промаши лесен волеј.После тоа,пропо.:)

od vAkvi ko vas si eba majkata temava.gubi lorenzi 2-3 gema so red i na kur mi se kacivte,3strani so kletvi moron vakov takov.Moroni edni!sekoja utakmica uste od 10min ja komentirate i za sekoja polusansa sto ke ja promasat do devetto koleno gi kolnete.kurov me zabole za kako vi se odvival mecot.nie drugive so ne placime so po pet posta za sekoja utakmica,ne pagame na tiketi??ili i nie treba kajgana magii da barame ko vas.

od vAkvi ko vas si eba majkata temava.gubi lorenzi 2-3 gema so red i na kur mi se kacivte,3strani so kletvi moron vakov takov.Moroni edni!sekoja utakmica uste od 10min ja komentirate i za sekoja polusansa sto ke ja promasat do devetto koleno gi kolnete.kurov me zabole za kako vi se odvival mecot.nie drugive so ne placime so po pet posta za sekoja utakmica,ne pagame na tiketi??ili i nie treba kajgana magii da barame ko vas.
ако си губитен уште на енглезите никој не е крив. терај си ;)

Kajgana Magijo ..
Middleton da ne postigne poveke od 4poena,isto i Parker ne poveke od 5poena ..za konecna dobivka .
Bucksi si prokockao 18poena vodstvo,i sega da se treses za Khris ..
6poena imase poluvreme,a mamata negova 50sec.pred kraj si stigna na 19..koja sreka ejjj.krv da seres
Ako postignat 2 poena za prodolzenia Boston,neka se frlat od avion Milvoki !!
Posledna sec..faul pravat crepovite !!
Too Khris,poen za pobeda !!!vtorot slobodno go promasi !!uste Parker neka izleze,dovolno bese !!

Последно уредено:
Што ми се дешава бре ццц ги чекам Вашингтон со повеќе од 4 да тепаат водат 4 и има 2 слободни за Бил ги промаршува и следен напад њујорк дава 3ка за 1 разлика сега пак ќе направат фаул и џабе на 3 ќе остане ако ги дадат ..

Ај што неам среќа па и глуп сум бе.Убоо се мислев да го пишам Вол плус.И забеагав накај двојкава на ГСВ,и нормално се решив за Томпсон,ајде си реков Кари еднаш ме заеба.арно ама овој абер нема,а заборавив дека Кари е чуван од факинг Харден:facepalm:,значи од никој.

Галатасарај да им пукнит 84,5+ ска проблем мислам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom