Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сериозно, одамна немам видено толку глупаво и досадно створење. Само пичкосваш и куросваш по форумот, мислиш дека вулгарноста ќе те направи кул. Мислам дека во животот немаш кажано ништо интересно и убаво.
Dobro pederu, kaza ednas deka me nemas videno kako kazuvam nesto interesno. Moze treba nekoj od gakji da ti go izvadi i gzot japansko zname da ti go naprai pa da vidis nesto interesno i ubavo.[DOUBLEPOST=1455056418][/DOUBLEPOST]
Имаш среќа што глупоста не боли.
Abe si pushel kur ti? Gej si ili ne si ?

S

SpaceTraveler

Гостин
Dobro pederu, kaza ednas deka me nemas videno kako kazuvam nesto interesno. Moze treba nekoj od gakji da ti go izvadi i gzot japansko zname da ti go naprai pa da vidis nesto interesno i ubavo.[DOUBLEPOST=1455056418][/DOUBLEPOST]
Ваквите како тебе имаат скриени страсти кон мажите само стравот да се прифати тоа се манифестира преку омраза и напаѓање на луѓе што не ти згрешиле ништо оти длабоко во себе им љубомориш на тоа што го имаат, а ти ја немаш истата храброст да го пробаш.
За тоа ти не си крив, ограниченото општество или религијата во овој случај само.

А ако некој како тебе би пробал Јапонско знаме газот да ми го направи на Мене не знам дали со Јапонско Џудо или Бразилско Џиу Џитсу ќе треба да се справам со него! :pos:[DOUBLEPOST=1455059248][/DOUBLEPOST]ИЛИ АКО НЕКОЈ ГО ПРОБА ИСТОТО НА НЕКОЈ ПРЕД МОИТЕ ОЧИ! :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Ваквите како тебе имаат скриени страсти кон мажите
Ова е беден аргумент(поточно гледање на кристална топка) и го користат само недозреани. Твоите истомисленици докажале дека можат повеќе.

S

SpaceTraveler

Гостин
Ова е беден аргумент(поточно гледање на кристална топка) и го користат само недозреани. Твоите истомисленици докажале дека можат повеќе.
А ти толерирајќи на неговата вулгарност и нарекувајќи ги моите аргументи бедни не си ништо повеќе од него, хулиган на социјални мрежи = социјален хулиган.

А ОД ТАКВИТЕ ОДЛУЧИВМЕ ДА НЕ СЕ ПЛАШИМЕ ИЛИ ЧУВСТВУВАМЕ НАВРЕДЕНО! :D[DOUBLEPOST=1455060083][/DOUBLEPOST]
Абе шизик ваков ватрен каков што си да беше во кревет било со маж или жена посреќен ќе беше, знаеш? :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
А ти толерирајќи на неговата вулгарност и нарекувајќи ги моите аргументи бедни не си ништо повеќе од него, хулиган на социјални мрежи = социјален хулиган
Таман работа друже. Јас не сум никаков хулиган, само потајно имам страст за мажи.
Еве, што мислиш зошто имам убава цура на аватар?
Па да ми скока сандачето од пораки од мажи, се разбира.

Болдот и капсот ти вриштат.

S

SpaceTraveler

Гостин
Таман работа друже. Јас не сум никаков хулиган, само потајно имам страст за мажи. Еве, што мислиш зошто имам убава цура на аватар?
Добар дечко си ти, плус се познава дека фобијата од самиот себе не ти удрила толку силно во глава како кај другите. :D[DOUBLEPOST=1455060564][/DOUBLEPOST]А за болдот и капсот сум повеќе од СЕРИОЗЕН.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Dobro pederu, kaza ednas deka me nemas videno kako kazuvam nesto interesno. Moze treba nekoj od gakji da ti go izvadi i gzot japansko zname da ti go naprai pa da vidis nesto interesno i ubavo.
Не можам да престанам да се смеам на ова со знамето. Кој знае колку женски имаш фатено со вакви смешни досетки.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
:tapp::facepalm:
Значи во твојот ограничен ум ако некој е против дискриминација на хомосексуалци, тогаш и самиот мора да биде хомосексуалец?! Што мислиш, во анима мунди членови се кучиња или мачки?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:tapp::facepalm:
Значи во твојот ограничен ум ако некој е против дискриминација на хомосексуалци, тогаш и самиот мора да биде хомосексуалец?! Што мислиш, во анима мунди членови се кучиња или мачки?
Gluvci. Inache ti ne si homoseksualec kakov homoseksualec. Ti si illuminat. Ustvari Laminat. Ustvari pod laminatot si ti.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.247
Таман работа друже. Јас не сум никаков хулиган, само потајно имам страст за мажи.
Еве, што мислиш зошто имам убава цура на аватар?
Па да ми скока сандачето од пораки од мажи, се разбира.

Dosta be. Ke me setat.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Gluvci. Inache ti ne si homoseksualec kakov homoseksualec. Ti si illuminat. Ustvari Laminat. Ustvari pod laminatot si ti.
Најпрепознатлива карактеристика кај секој идиот е адхоминем реакцијата. Интелектуалната импотенција преточена во фрустрација и комплекси. Не под ламинат, и во пештера да се скриеш, пак од авион ќе се познава.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
шо се замараш бе, секогаш ќе има противници на вакцини, противници на јадење месо, противници на религии, противници на педери.... пули си ти ќеифо, шепти му безобразлуци на дечкоти дур те клецка, и не се секирај ние тука шо си пишиме
Ни едни од тие не ми пречат пошо Факет ит Бро! Ај хев мај лајф...

S

SpaceTraveler

Гостин
Стварно бе, вие со женски аватари, што е, ми глумите слатки момчиња? Мора да има некоја причина позади сето ова, у секоја шала има 50% вистина! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom