Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки само да ве поздравам од студениот и преполн со снег денеска Ресен !

Две -три недели бев прилеп (таму студирам) , колоквиумска недела имавме па слабо со интернетот и активностите на кајгана..
Жал ми е што испуштив да одам во Битола на натпреварот, неможев соодветно друштво да најдам бидејќи наредниот ден полагавме...ама наредниот пат ако некој од членовите на форумов оди на гостување во битола или охрид (двата града се по 30км одалечени од Ресен, т.е. блиску ми се па идам за таму) би го замолил да ми кажит па да се видиме, да се запознаеме и да навиваме заедно !!

Читам неколку страни наназат, некои “персони“ се понашаат и прашуваат навивачи на МЗТ : “што ќе правите (ќе плачите) кога ќе изгубите кај нас“ -
Луѓево излеа уште не сфаќаат дека љубОвта кон еден клуб,кон една култура каква што е МЗТ нема многу врска со победите или поразите...
одговорот за сите нив е
ЌЕ ПЕЕЕМЕЕ...ЕЈ ЗАТЕБЕ...ЕДЕН Е САМО МЗТ..ОЛЕОЛЕЕЕ...ОЛЕЕОЛЕЕ !!!

Секоја чест :smir:

Џабе ќе објаснуваш кога незнаат што е љубов спрема кулб !!!

haha toj od resen drka na vas on ko seljak a vie ko pogolemi seljaci on ke svrsava na vas jbg toa e poz

ете ви доказ,не знаат што збориме и се смеат ко ментални,што очекуваш од платеници и медени срциња:helou:

Mедени срценца хахахаха Сити Фард Бојс платеник бојс,него Коќи го молел цело Ѓорче т.е на Брзи да му да пушти луѓе за на утакмици и за со мзт...цццццц мизери бојс

Стално ко секад...Така со Пелистер, така и со овие...Уште еден доказ дека секој може секого да победи у смрденава ни лига...Јбг, сме немале среќа, идеме даље...

Mедени срценца хахахаха Сити Фард Бојс платеник бојс,него Коќи го молел цело Ѓорче т.е на Брзи да му да пушти луѓе за на утакмици и за со мзт...цццццц мизери бојс
Bravo majstore , pismenost nula :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom