Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.510
Поени од реакции
24.291
Педер е македонски збор за педер. Што тука не е јасно? Геј е англиски збор, зошто да внесувам англицизам во мојот речник? Сега ако нив тоа ги вреѓа не е наш проблем.
Ама тоа е, ним се им смета.
Како некој жени се во ПМС. Се им смета.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Pravoslavieto e posledna shansa da zapre ovoj demonski trend. Lapajte se u Rusija ili Kiev.... ako imate muda. Posvojuvanje deca? Moze, ako saakaat da stane mutant. :icon_mrgr:
На кој начин овој тренд тебе те спречува да живееш онакака како што ти одговара па мораш да го запираш? Демонски недемонски, тоа тебе не те тангира! Што има ти да се мешаш во нечиј живот и да им наложуваш како да живеат?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Tokmu Hristijanstvoto ona izvornoto nalaga pocituvanje, ljubov, pomaganje, prifakanje na razlicnite, poslabite, otfrlenite i.t.n. ona sto deneska se narekuva Pravoslavie e edno izvitopereno ucenje koe nema blage veze so izvornoto Hristijanstvo ... modernoto Hristijanstvo poveke kreira razdor pomegju lugjeto i podelbi i omraza otkolku nekakvo splotuvanje, pocituvanje i prifakanje na onie razlicnite, otfrlenite i poslabite !
Velite demonski trend bilo homoseksualstvoto, a pak gledam Demohristijanive denesni sto se edni posteni, pravedni i bezgresni angeli lele lele za lapanje, pienje i izneveruvanje se prvi ama ete onie drugite bile satanisti koi skrsnale od praviot pat !

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Православието ќе спречи демонски тренд. :pos:

Децата се се поглупи и поглупи, нема борба...
Sigurno nema USA i Obama da sprechi demonski trend.... Zatupen eden, od nosot podaleku da ne se glealo. (so zatvoreni oci ko se lapas mozda). Kojznae sho si pomisli koa ja prochita rechenicata sho ja pishav. Deka popovite kje se tepaat so pederite? :facepalm: [DOUBLEPOST=1454952657][/DOUBLEPOST]
На кој начин овој тренд тебе те спречува да живееш онакака како што ти одговара па мораш да го запираш? Демонски недемонски, тоа тебе не те тангира! Што има ти да се мешаш во нечиј живот и да им наложуваш како да живеат?
Si stail all seeing eye na profil... Da ne si prijatel so Rokfeler i kinete nevini devici u podrum? pardon, nevini mazinja.

A zasho praite paradi po gradovi ko demek da ve prifatat? sho me boli mene tashakov dali se ebesh u gz ti ili ne?

Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Sigurno nema USA i Obama da sprechi demonski trend.... Zatupen eden, od nosot podaleku da ne se glealo. (so zatvoreni oci ko se lapas mozda). Kojznae sho si pomisli koa ja prochita rechenicata sho ja pishav. Deka popovite kje se tepaat so pederite? :facepalm: [DOUBLEPOST=1454952657][/DOUBLEPOST]
Si stail all seeing eye na profil... Da ne si prijatel so Rokfeler i kinete nevini devici u podrum? pardon, nevini mazinja.

A zasho praite paradi po gradovi ko demek da ve prifatat? sho me boli mene tashakov dali se ebesh u gz ti ili ne?
Ти си помеѓу петте најглупи деца на форумот. Глуп си како шестар. Не се сеќавам да сум прочитал една паметна или интересна работа од тебе.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949

Човек....твојов интелект и капацитет да дискутираш е еднаков на варен компир.... Не се труди за џабе.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ти си помеѓу петте најглупи деца на форумот. Глуп си како шестар. Не се сеќавам да сум прочитал една паметна или интересна работа од тебе.
Aj brkaj rabota, gradi forumska kariera. Misir eden.[DOUBLEPOST=1454983102][/DOUBLEPOST]
Човек....твојов интелект и капацитет да дискутираш е еднаков на варен компир.... Не се труди за џабе.
ooo Rokfeler kako sme. Da ne te pleska bil gejts?? Ma samo gestapo za vas be I SS-ovci.

Последно уредено:
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Aj brkaj rabota, gradi forumska kariera. Misir eden.
Сериозно, одамна немам видено толку глупаво и досадно створење. Само пичкосваш и куросваш по форумот, мислиш дека вулгарноста ќе те направи кул. Мислам дека во животот немаш кажано ништо интересно и убаво.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Она кога те фаќа туѓ срам кога ќе видиш што глупости пишуваат. :oops::eek: Што не изначитав до сега, а што ли ќе читам до еехееее.

:popce:+Чистим педере повољлно. Митрополит Кајганарски и Интернетски+ :popce:

Оф, мори мајко.. Дајте нешто конкретно ве молам, аман.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Она кога те фаќа туѓ срам кога ќе видиш што глупости пишуваат. :oops::eek: Што не изначитав до сега, а што ли ќе читам до еехееее.

:popce:+Чистим педере повољлно. Митрополит Кајганарски и Интернетски+ :popce:

Оф, мори мајко.. Дајте нешто конкретно ве молам, аман.
шо се замараш бе, секогаш ќе има противници на вакцини, противници на јадење месо, противници на религии, противници на педери.... пули си ти ќеифо, шепти му безобразлуци на дечкоти дур те клецка, и не се секирај ние тука шо си пишиме

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Шкорпи незнам дали знаеше ама јас и англискиот слабо. Сакаш да кажиш клецаше ?
Преодно значење поминува кај тебе, така да не се грижам. И со димни сигнали ќе ме разбереш, кога е за нешто банално. А за покомплексни прашања како од две различни планети да сме комуницираме.

Pravoslavieto e posledna shansa da zapre ovoj demonski trend. Lapajte se u Rusija ili Kiev.... ako imate muda. Posvojuvanje deca? Moze, ako saakaat da stane mutant. :icon_mrgr:
Украина е полиберална од Русија. Не знам што ги опна заедно.

Исто така, има православни христијани што се хомосексуалци. Како што има и од секоја друга религија.

S

SpaceTraveler

Гостин
Јас лично многу сакам да лижам Украинец. Може ќе имам шанса во Април, а ако ми се случи нешто благодарение на твојата ,,мирољубива" религија... јбг, познато е по тоа православието одамна! :D[DOUBLEPOST=1455053947][/DOUBLEPOST]ЕГО ПIЗДЕЦ!

Член од
27 јуни 2015
Мислења
124
Поени од реакции
97
Абе ако не ми сметаат геј бракови, геј парови, геј паради и се по список и ако пример кога би се гласало дали да се дозволат геј бракови да гласам ЗА и така натаму такви ствари да не тупам, а кога гледам како машки се бакнуваат се осекам непријатно и не ми е сеедно хомофоб сум? За другар прашувам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom