Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
нема закон кој ти брани да се држиш за рака и гушкаш со некој
Нема закон, има интелектуално заостанат народ на кои му пречи тоа искажување на љубов. А заканите се од физички и психички аспект.

Нема закон, има интелектуално заостанат народ на кои му пречи тоа искажување на љубов. А заканите се од физички и психички аспект.
по закон секоја закана е казнива, мојш да пријавиш и закани и навреди и напади и нема разлика кон кого е упатена
Али ти сакаш закон за менувње на “заостанат народ“
да се санкционира секој на кој му е одбивна неприродна и неормална мислата за хомосексуалци

Mislev deka e ironicen..pogresna procena

Не е ултра-либерален (или барем јас не сум го доживеал како таков читајќи го), но не е ни дискриминирачки настроен како некои други фаци овде. Златна средина некој ќе рече :D

Не е ултра-либерален (или барем јас не сум го доживеал како таков читајќи го), но не е ни дискриминирачки настроен како некои други фаци овде. Златна средина некој ќе рече :D
Epa da, ne mu gi znam stavovite zatoa takov vpecatok dobiv.

Море Шкорпи знајш дека ме насекира. Оддамна те немав забележано на форумот. Триста мисли ми се свртија низ глава.

Море Шкорпи знајш дека ме насекира. Оддамна те немав забележано на форумот. Триста мисли ми се свртија низ глава.

I was too busy getting laid. Monogamously of course.

Unlike some regulars here, clearly. Monogamously or otherwise.

I was too busy getting laid. Monogamously of course.

Unlike some regulars here, clearly. Monogamously or otherwise.
Шкорпи незнам дали знаеше ама јас и англискиот слабо. Сакаш да кажиш клецаше ?

Pravoslavieto e posledna shansa da zapre ovoj demonski trend. Lapajte se u Rusija ili Kiev.... ako imate muda. Posvojuvanje deca? Moze, ako saakaat da stane mutant. :icon_mrgr:

Педер е како навредливо заради карактерна особина, се смета како расипан човек, изрод... Формално е хомосексуалец или геј. Мое мислење

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Педер е македонски збор за педер. Што тука не е јасно? Геј е англиски збор, зошто да внесувам англицизам во мојот речник? Сега ако нив тоа ги вреѓа не е наш проблем.
Ама тоа е, ним се им смета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom