Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Let3,

1: Дали читаш што ти пишуваат?
2. Дали читаш што те прашуваат?
3. Дали „2+2=3 кила банани„?
Прифати го Исуса Мики, откажи се од сатаната!!!

Имајте вера во Бога, Оти, вистина, ви велам, ако некој и рече на оваа планина: ‘Дигни се и фрли се в море!’ и не се посемнева во срцето свое, а поверува дека ќе биде како што рекол, ќе му се исполни, што и да каже.

ќе му се исполни, што и да каже....

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Прифати го Исуса Мики, откажи се од сатаната!!!

Имајте вера во Бога, Оти, вистина, ви велам, ако некој и рече на оваа планина: ‘Дигни се и фрли се в море!’ и не се посемнева во срцето свое, а поверува дека ќе биде како што рекол, ќе му се исполни, што и да каже.
ќе му се исполни, што и да каже....
...и тако даље, и томе слично, а и шире!...[DOUBLEPOST=1454919493][/DOUBLEPOST]
Можеш и кај ГоГоСт пошто Енџи не го признаваш. :D
Знајш шо велат: ако сакаш да вииш каков е чоекот, дај му власт и пари...:sneaky:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
...и тако даље, и томе слично, а и шире!...
cпрдња ти е дека Исус рече

Имајте вера во Бога, Оти, вистина, ви велам, ако некој и рече на оваа планина: ‘Дигни се и фрли се в море!’ и не се посемнева во срцето свое, а поверува дека ќе биде како што рекол, ќе му се исполни, што и да каже

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.899
Поени од реакции
23.301
Решил Мики на модераторот казнени да му стегни па то е. Ај со божја помош и тоа ке биди.
Мики можи ке поможи шише масло и чорапи да однесиш во црква, за да фати молитвата. Некогаш мене ми успева , некогаш не ама Јас и не сум баш некој верник. Кај тебе од друга страна би требало да фати од прва, евентуално од втора.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Некогаш мене ми успева , некогаш не ама .
Море, алал да ти е...:sneaky:

Ето, ја‘ сакам „Lamborgini Reventon„: дај ми совет шо да праам шо да чинам, само да ја добијам колата...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Море, алал да ти е...:sneaky:

Ето, ја‘ сакам „Lamborgini Reventon„: дај ми совет шо да праам шо да чинам, само да ја добијам колата...
Имајте вера во Бога, Оти, вистина, ви велам, ако некој и рече на оваа планина: ‘Дигни се и фрли се в море!’ и не се посемнева во срцето свое, а поверува дека ќе биде како што рекол, ќе му се исполни, што и да каже

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Не ја знаеш молитвата: седи, „Ќец„.

Ќе сачекаме шо ќе кажи мкд владе...

Ја‘ сакам „Ламборгини„: ни мање. ни више!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.899
Поени од реакции
23.301

Ке си правиш МИКИ тоа што си го правиш и обично само ке појачаш. Ако се молиш еднаш, ке се молиш неколку пати на ден, ако носиш еднаш месечно масло, ке носиш понабрзо. Такви работи сега да не ти цртам.
Сепак за ламборџини се работи не за југо. Ке помини некое време дури да ти се исполни, ако не на овој свет тогаш на другиот. Битно еден ден ти ламборџини ке возиш. Ти гарантирам.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Ке си правиш МИКИ тоа што си го правиш и обично само ке појачаш.
Е шо да праам де?...
Признаам: барањево ми е јако па морам нешто да сторам за да го ќарам. Кажи ми „како„.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.361
Поени од реакции
4.170
Добар вкус:icon_lol:. Јас сум повеќе за Aventador:

Внимавај што бараш оти може да добиеш па да се чудиш после што те снашло! Еве на чудово ако ти се расипи еден фар или се скине некој семеринг шо праиме? Ке ти стои во дворот! затоа бог не ти го дава, за твое арно....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Внимавај што бараш оти може да добиеш па да се чудиш после што те снашло! Еве на чудово ако ти се расипи еден фар или се скине некој семеринг шо праиме? Ке ти стои во дворот! затоа бог не ти го дава, за твое арно....
ќе го одшлепа до манастир и преку ноќ чудесно ќе се оправи

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.361
Поени од реакции
4.170
ќе го одшлепа до манастир и преку ноќ чудесно ќе се оправи
После па ке дојде време за нови гуми, па за масло, па за филтер ваков, филтер таков..... и господ само него ке го расправа секој ден.... по едноставно е да му даде југо и повеке да не го замара...

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209

Ако беше посветен изучувач на Кабала, посакаше ламбурџини, визуелизираше, подработеше малку на астрален план, количкава ќе беше твоја на овој или оној начин.
Или како што вели светата книга БАРАЈ И ЌЕ ТИ БИДЕ ДАДЕНО.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ако беше посветен изучувач на Кабала, посакаше ламбурџини, визуелизираше, подработеше малку на астрален план, количкава ќе беше твоја на овој или оној начин.
Или како што вели светата книга БАРАЈ И ЌЕ ТИ БИДЕ ДАДЕНО.
Бaткa, oвa вaжи зa сексoт.

Не јебе леп, веч упoрaн.

Не сум сигурен декa прoaѓa истoвo зa лaмбoрџини.

Kajgana Shop

На врв Bottom