Phoenixx
The Last Pharaoh
- Член од
- 9 ноември 2015
- Мислења
- 788
- Поени од реакции
- 956
Ne si dupli juzer ama off topic si.Па дупли јузер сигурно не сум.
Ne si dupli juzer ama off topic si.Па дупли јузер сигурно не сум.
Нема закон, има интелектуално заостанат народ на кои му пречи тоа искажување на љубов. А заканите се од физички и психички аспект.нема закон кој ти брани да се држиш за рака и гушкаш со некој
по закон секоја закана е казнива, мојш да пријавиш и закани и навреди и напади и нема разлика кон кого е упатенаНема закон, има интелектуално заостанат народ на кои му пречи тоа искажување на љубов. А заканите се од физички и психички аспект.
Кај има осуда во неговиот пост?A koj si pa ti gospodicen da osuduvas nekoj ili nesto?
Mislev deka e ironicen..pogresna procenaКај има осуда во неговиот пост?
Не е ултра-либерален (или барем јас не сум го доживеал како таков читајќи го), но не е ни дискриминирачки настроен како некои други фаци овде. Златна средина некој ќе речеMislev deka e ironicen..pogresna procena
Epa da, ne mu gi znam stavovite zatoa takov vpecatok dobiv.Не е ултра-либерален (или барем јас не сум го доживеал како таков читајќи го), но не е ни дискриминирачки настроен како некои други фаци овде. Златна средина некој ќе рече![]()
I was too busy getting laid. Monogamously of course.Море Шкорпи знајш дека ме насекира. Оддамна те немав забележано на форумот. Триста мисли ми се свртија низ глава.
Шкорпи незнам дали знаеше ама јас и англискиот слабо. Сакаш да кажиш клецаше ?I was too busy getting laid. Monogamously of course.
Unlike some regulars here, clearly. Monogamously or otherwise.
D3cko chill, sekoj za sebePravoslavieto e posledna shansa da zapre ovoj demonski trend. Lapajte se u Rusija ili Kiev.... ako imate muda. Posvojuvanje deca? Moze, ako saakaat da stane mutant.![]()
Bolje kjerka kurva nego sin peder.D3cko chill, sekoj za sebe![]()
Педер е македонски збор за педер. Што тука не е јасно? Геј е англиски збор, зошто да внесувам англицизам во мојот речник? Сега ако нив тоа ги вреѓа не е наш проблем.Педер е како навредливо заради карактерна особина, се смета како расипан човек, изрод... Формално е хомосексуалец или геј. Мое мислење
Sent from my 6036Y using Tapatalk