Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Геј е термин кој не се смета за навредлив додека педер се смета за навредливо. Лично и за мене така е.[DOUBLEPOST=1452614248][/DOUBLEPOST]
Мене ми е одвратно во која и каква мерка. Биди или женско или машко. Трансексуалците не дека ги мрзам ама ме нервира тоа кога не знаеш што сакаш. Нивни живот како и да не се замарам а јас лично ми е глупо тоа.

КИССЧЕ ДО СЛЕДЕН ПАТ И ОСТАНЕТЕ МИРНИ СО ГЛАВЧИЊАТА :* :* :*
Па и самите се нарекувате педери.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Па и самите се нарекувате педери.
Мхм.
Овој што се јавува е лабав и нема гајле. Се праи демек му смета што наводно Роберт не ги сака педерите а уствари самиот си го измислува тоа за да има нешто да каже.
Главната поента му е да си пофлертува со Роберт. Иначе е постар педер кој не се замара многу што другите мислат за него.
Е сега, имаш на форумов неколку хомосексуалци кои цел живот се криеле и потиснувале голем дел на чувства.
Последниве неколку години, рајзот на LGBT и ми влева голема надеж за подобро и less judgemental утре. Се чувствуваат одлично со рајзот на LGBT но сепак уште се млади и тоа долго, да речам трауматско минато, уште им е во глава. Ќе ги нарече некој педер и веднаш се палат како да си им повредил некое право. Влегуваат во расправи за да се докажуваат.
Со тек на време ќе остарат, LGBT ќе заземе уште поголем замав, хомофоби ќе има многу помалку и на овие педери ќе им стане гајле како ги нарекуваш...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Со тек на време ќе остарат, LGBT ќе заземе уште поголем замав, хомофоби ќе има многу помалку и на овие педери ќе им стане гајле како ги нарекуваш...
за 2-3 века гејојната ќе стане нормална работа во македонија

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Мхм.
Овој што се јавува е лабав и нема гајле. Се праи демек му смета што наводно Роберт не ги сака педерите а уствари самиот си го измислува тоа за да има нешто да каже.
Главната поента му е да си пофлертува со Роберт. Иначе е постар педер кој не се замара многу што другите мислат за него.
Е сега, имаш на форумов неколку хомосексуалци кои цел живот се криеле и потиснувале голем дел на чувства.
Последниве неколку години, рајзот на LGBT и ми влева голема надеж за подобро и less judgemental утре. Се чувствуваат одлично со рајзот на LGBT но сепак уште се млади и тоа долго, да речам трауматско минато, уште им е во глава. Ќе ги нарече некој педер и веднаш се палат како да си им повредил некое право. Влегуваат во расправи за да се докажуваат.
Мене не ме интересира некој дали се вреѓа дека му рекле педер или не, ги гледам скокаат тука и се палат како некој да им се заканил со стрелање. Геј не ги вреѓа, педер ги вреѓа, ама геј е пофенси изгледа.
Искрено ми пречат, посебно ќе ми пречи ако ги гледам по улици како се шетаат фатени за рака или уште погнасно да се лапаат, машко со женско не ги оправдувам да се лапаат по јавни места, а не пак хомосексуалци, ама не сум фактор што може да забрани или дозволи нешто во општеството.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.551
Искрено ми пречат, посебно ќе ми пречи ако ги гледам по улици како се шетаат фатени за рака или уште погнасно да се лапаат
Е ова ги вреѓа, не да ги наречеш педери. Јас ги викам така и никогаш не ми замериле. :)

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Е ова ги вреѓа, не да ги наречеш педери. Јас ги викам така и никогаш не ми замериле. :)
Не сум уште еволуиран по западните критериуми, мајмунска работа од дрво на земја и обратно, следна вакцинација можи ќе ми дадат нешто да еволуирам и да ги сакам педерите.

Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
Јас би рекол дека педер е вистината а геј е алузија. И двата збора означуваат иста работа. Разликата е што педер е општо познат збор за хомосексуалец и не не би требало да е навредлив. Геј, хм, тоа е нов збор кој до поодамна не беше поврзан со хомосексуалност ниту кај нас а ниту во светот. Е сега не ми е јасно зошто прифаќаат поим кој не асоцира на нивната сексуалност и баш напротив, геј би требало да биде навредлив поим.
Педер е како навредливо заради карактерна особина, се смета како расипан човек, изрод... Формално е хомосексуалец или геј. Мое мислење

Sent from my 6036Y using Tapatalk

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
До сега не видов ни еден пишан и издржан став кои што ќе ми даде до знаење што и како е проблемот ваш. Посебно ме интересира до таа мера навлегувањето во туѓиот приватен и сексуален живот. Значи затоа сме на ова ниво. Страшно е!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
До сега не видов ни еден пишан и издржан став кои што ќе ми даде до знаење што и како е проблемот ваш. Посебно ме интересира до таа мера навлегувањето во туѓиот приватен и сексуален живот. Значи затоа сме на ова ниво. Страшно е!
то и јас велам, секој својата сексуалност нек си ја практикува приватно, шо има да се дискутира, парадира експонира дискутира ... кој кого и како сака да клецка.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
А демек бараме да се клецаме во јавност? Не, сакам да се прошетам за рака слободно, да го бацам, гушнам. За клецање си има затворен простор и тоа е приватен чин не општонароден.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А демек бараме да се клецаме во јавност? Не, сакам да се прошетам за рака слободно, да го бацам, гушнам. За клецање си има затворен простор и тоа е приватен чин не општонароден.
нема закон кој ти брани да се држиш за рака и гушкаш со некој

Kajgana Shop

На врв Bottom