- Член од
- 22 септември 2015
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 65
ne mi se davaat do tolku![]()
vecer sekako ke potrosis 1000+

ladno ke bidi vikendov ne e za setanjevecer sekako ke potrosis 1000+![]()

fuck zima

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne mi se davaat do tolku![]()
ladno ke bidi vikendov ne e za setanjevecer sekako ke potrosis 1000+![]()
Епа почекај кога ќе ја даваат на попуст за 330.ne mi se davaat do tolku![]()
Гледам 20 години си. Според некоја статистика на форумов, пари добиваш од твоите дома така да шес стотки не би требало да се проблем. Од друга страна па, има луѓе на форумов кои ја продават како гифт за 400 ама рачунај нема да имаш пристап до стим маркето од страна на цсго.ne mi se davaat do tolku![]()
fuck zimacyka cel vikend
![]()
hahah bashЗаеби искачање надвор, коа на Dust секогаш е сончево и топлоhahhhaah
Ставај против Ц9 и винвин си секако. Стиви е ептен како муа без глава, мислам дека есеа паг гледам. Нема искуство малио.
Друго е соло, друго е тим, координација, осет на кој дека е на мапа, мајнд гејмс...da be i toa primetiv , LAN nekako mi e ko izguben kutriot
a poseduva strashen skill realno
немора да зема пари од неговите, доволно е да отиде и да работи неколку дена, халф-тајм џоб, ќе има заштедено за себе и за нешто повеќе како што би си ја купил играта сам преку стим кога ќе ја начека на попуст, симпл.Гледам 20 години си. Според некоја статистика на форумов, пари добиваш од твоите дома така да шес стотки не би требало да се проблем. Од друга страна па, има луѓе на форумов кои ја продават како гифт за 400 ама рачунај нема да имаш пристап до стим маркето од страна на цсго.![]()
Моментално цс го ти е на 50% офф, мој совет е да си креираш твој акаунт со твој меил и да си ја купиш... 5.5 евра се ништо. претпоставувам чим си полнолетен имаш и каритца... со виза електрон можеш да ја купиш... можеш и со пеипал... Ако ја земеш од туѓ акаунт можеш да налеташ на фрки.. патем... ако ја купиш од стеам ти се активира и маркетот и можеш да продаваш итеми...Има ли некој шо продава акаунт со CS:GO кеј, гифт било како (кажете цена - по можност од Битола ако сте )
ако не сте од Битола дајте предлог како да платам..
Popoleka malce sve si bara vreme,Shroud koga go zemaa od Manajdumas isto lajno bese.Ima mnogu potencijal vo stewie2k treba samo malce vreme da se vklopi vo timska igra i da nauci koja e negovata uloga u timot za da ne trca ko muva bez glava.Moe mislenje e uste minimum 4 meseci ke bide izgubenДруго е соло, друго е тим, координација, осет на кој дека е на мапа, мајнд гејмс...
Popoleka malce sve si bara vreme,Shroud koga go zemaa od Manajdumas isto lajno bese.Ima mnogu potencijal vo stewie2k treba samo malce vreme da se vklopi vo timska igra i da nauci koja e negovata uloga u timot za da ne trca ko muva bez glava.Moe mislenje e uste minimum 4 meseci ke bide izguben
Ајде еве ви една мала помош силверчиња другарчиња, прееска чепкав по bookmarks'оф на Google хром и науидов на една страна што одамна ми имаше помогнато за смокови и за поп-флешови а се вика http://sothatwemaybefree.com/ ѕирнете има многу да научите смокови што не сте ги знаеле