Ако имаш Вилхил и таму даваат играчи рано ама заебано е што даваат по 1 или 2 максимум 3ца од екипа . јас си ставам пари на бетсити на нет и таму ги играм пошто златна ми е на пола саат пеш во центар .
Nemam,imav edno daleku okolu 20min peski,al zatvoria .i bas sum uvidel,cesto pravat greski,moze od rano da se fatat tie granici .ja ne klavam pari na net,zasto koristam maticen od moj blizok za isplata,pa neznam kako bi se izvel toa,i so koef.od 1.72/1.85 ne mi se igra,al nekad imaat i dobri so 2koef. sto se vrtat .
Ova so koef ne mi izgleda nikako logicno,vcera na Rose mu padna na 1.4 koef,i edvaj si vleze,taman na granica,za katolicki bozik,ne sto im padna na Lebron i Curry na po 1.3,tuku i graniciti gi zgolemia za celi 4 poena i ne vlegoa na tie od sto bea prvicno postaveni .
Bas pamtam zs mi zede kesh Lebron koga imase 4 slobodni za nepolna minuta i samo edna pogodi .
Isto i pred nekoe vreme za Vucevic,vcera na Bet365 na Curry granicata bese 30.5 so 1.62koef..
Znaci nema kojznae kakvi faktori za takvi koef.,kako u fudbal ili nekoi drugi sportovi,kade ima po nekolku povredeni,suspendirani,ili temperatura kako u Bolivia,site imaat isti uslovi,pa ako im krene sutot,OK,ako ne,cao prijatno .al vcera toa so Curry ne go ocekuvav,da pogodi samo edna trojka,i toa u prva cetvrtina,od 9 obida ..kakvi polozuvanja promasuvase,izlagaa od kos bukvalno ..imase bar u 2 navrata,kade Curry sutira,izlaga od kos,ja prifaka topkata,i ja vadi nadvor,i Thompson ke pogodese od neizgradena pozicija ..steta.