Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Edino dobro nesto kaj zlatna ti e to sto od rano sabajle gi imas granicite,kaj ovie treba da cekas do 7h .
Moze da se fati nekoja greska/propust u Zlatna,iako i Sportlife sosema solidni granici imaat .
Kolku mi e milo,preegi eden im zede 380.000den,i na dve livcinja ne mu dale Torino 1 na edno i na drugo Aves 4+ .
Na edno livce cekase uste Real M 2 i Porto 1 so 20.000 uplata,310.000den..
Da dade gospod sekoj den da im zimat 10X500.000den
Ако имаш Вилхил и таму даваат играчи рано ама заебано е што даваат по 1 или 2 максимум 3ца од екипа . јас си ставам пари на бетсити на нет и таму ги играм пошто златна ми е на пола саат пеш во центар .

Добро зашо ги нема на нет допунава играчиве нба у спортлајф?

Edino dobro nesto kaj zlatna ti e to sto od rano sabajle gi imas granicite,kaj ovie treba da cekas do 7h .
Moze da se fati nekoja greska/propust u Zlatna,iako i Sportlife sosema solidni granici imaat .
Kolku mi e milo,preegi eden im zede 380.000den,i na dve livcinja ne mu dale Torino 1 na edno i na drugo Aves 4+ .
Na edno livce cekase uste Real M 2 i Porto 1 so 20.000 uplata,310.000den..
Da dade gospod sekoj den da im zimat 10X500.000den
mene dusava mi se napolni vo sportlife lani koga vidov eden da im zema 510 000 so 300 denari uplateno

Ако имаш Вилхил и таму даваат играчи рано ама заебано е што даваат по 1 или 2 максимум 3ца од екипа . јас си ставам пари на бетсити на нет и таму ги играм пошто златна ми е на пола саат пеш во центар .
Nemam,imav edno daleku okolu 20min peski,al zatvoria .i bas sum uvidel,cesto pravat greski,moze od rano da se fatat tie granici .ja ne klavam pari na net,zasto koristam maticen od moj blizok za isplata,pa neznam kako bi se izvel toa,i so koef.od 1.72/1.85 ne mi se igra,al nekad imaat i dobri so 2koef. sto se vrtat .
Ova so koef ne mi izgleda nikako logicno,vcera na Rose mu padna na 1.4 koef,i edvaj si vleze,taman na granica,za katolicki bozik,ne sto im padna na Lebron i Curry na po 1.3,tuku i graniciti gi zgolemia za celi 4 poena i ne vlegoa na tie od sto bea prvicno postaveni .
Bas pamtam zs mi zede kesh Lebron koga imase 4 slobodni za nepolna minuta i samo edna pogodi .
Isto i pred nekoe vreme za Vucevic,vcera na Bet365 na Curry granicata bese 30.5 so 1.62koef..
Znaci nema kojznae kakvi faktori za takvi koef.,kako u fudbal ili nekoi drugi sportovi,kade ima po nekolku povredeni,suspendirani,ili temperatura kako u Bolivia,site imaat isti uslovi,pa ako im krene sutot,OK,ako ne,cao prijatno .al vcera toa so Curry ne go ocekuvav,da pogodi samo edna trojka,i toa u prva cetvrtina,od 9 obida ..kakvi polozuvanja promasuvase,izlagaa od kos bukvalno ..imase bar u 2 navrata,kade Curry sutira,izlaga od kos,ja prifaka topkata,i ja vadi nadvor,i Thompson ke pogodese od neizgradena pozicija ..steta.

И марбет имаат за секој играч коеф. 1.85. Границите им се супер и плус предност е што излегува додаток со играчите накај 12 часот.

Нека изгубат овие копиљациве од Манчестер се затворија ко пички 3 корнери со ред им прават Челзи а ги имам со повеќе од 7 манчестер да тепа .

За вечерва едно ливче пошто неам уплатено цел ден.
Реал кошарката 91,5+, редовно ги полнат со 95+ коша овие тимови од долниот дел на табелата а и Естудијантес е перфектен тим за да ја кренат самодовербата после поразот во Евролига.
Реал фудбалот 2, редно време е да победат на гости.
Порто 1, мора да победуваат против овие тимови ако сакаат да останат во битка за титулата.
Рома 1, ваљда се управија со новиот тренер.
Казнс +, Геј најверојатно не игра а Бостон со Сулингер под кошот е очаен, се надевам Бостон резултатски колку-толку ќе се држат па нема да има blowout.

За вечерва едно ливче пошто неам уплатено цел ден.
Реал кошарката 91,5+, редовно ги полнат со 95+ коша овие тимови од долниот дел на табелата а и Естудијантес е перфектен тим за да ја кренат самодовербата после поразот во Евролига.
Реал фудбалот 2, редно време е да победат на гости.
Порто 1, мора да победуваат против овие тимови ако сакаат да останат во битка за титулата.
Рома 1, ваљда се управија со новиот тренер.
Казнс +, Геј најверојатно не игра а Бостон со Сулингер под кошот е очаен, се надевам Бостон резултатски колку-толку ќе се држат па нема да има blowout.

Ќе ти ги препишам кошаркарите Реал. Ме имаат заебано милион пати. Нека се ебат на овие ако не ги наполнат.

Утрехт на СИТЕ домашни утакмици оваа сезона дале барем по 1 гол (вклучувајќи и пријателски и купот), а сега не можеа да им дадат на ПСВ дома, иако ги тепаа пред 3 дена 1:3 во гости, епа океј е.

Утрехт на СИТЕ домашни утакмици оваа сезона дале барем по 1 гол (вклучувајќи и пријателски и купот), а сега не можеа да им дадат на ПСВ дома, иако ги тепаа пред 3 дена 1:3 во гости, епа океј е.
same here, 0-2 od 22ta minuta i ostana taka a najsiguren bev za taa deka ke vleze gg3..

Паметен човек. Ми стои дека е некој секој ден што пушта 5комбинации за 20ден. на играчиве. И ете со мала инвестиција лапнал 1000 еврејќи.

Не е овој паметен човек,човек со многу среќа е ова,за да фатиш 13/13 НБА играчи ти треба само среќа,премногу среќа.

Конечно одличен викенд, на неколку тикети искомбинирав дублови, а и синглови Интер ГГ3+, Рен Х2и2+, Ајакс 1Хи2+ и Атлетико 1иТ12+

Валенсија да пукнат 155 коша и да лапаме 10 000. Ајмо напреддд :popce:

Back
На врв Bottom