Dali ke mozi link ili bilo sto od zakonot?Spored zakonot pisuvase deka ako bides vraten na dopolnitelna ke cekas uste 18 meseci od koga ke bides ednas razgleden so znaci deka do ovoj septemvri ke bidete pregledeni za 3 godini inaku nema red nekoj pred vreme se pregledeni nekoj cekat poveke no kako I da ke ve resat ova godina garantiram deka ke bidete site od 2013 reseni mislam I deka samite se svesni za toa I ovoj slucaj ke mora da se zatvori a nemoze da go vleckat so godini rokot I'm sw nablizuva taka da mislam deka ke bidete razreseni
Odi nazad niz stranite ke go najdes eden clen go spodeli ovde i taka jas procitavDali ke mozi link ili bilo sto od zakonot?
Dali ke mozi link ili bilo sto od zakonot?
Dobivas moja drugarka dobi pasos vrz Osnova na cickoi bese vratena na dopolnitelna koga odnese od cickoi dok I odobrija posle godina vremeimam cicko so bug pasos dali bi bilo toa olesnitelna moznos da dobijam i jas i dali mozam da odam na razgovor vo konzulatot vo bitola
Zdravo kolku vreme bese tvojta drugarka na dopolnitelna proverka. PozdravDobivas moja drugarka dobi pasos vrz Osnova na cickoi bese vratena na dopolnitelna koga odnese od cickoi dok I odobrija posle godina vreme
Veke napisav godina vreme neznam tocno no poveke od godinaZdravo kolku vreme bese tvojta drugarka na dopolnitelna proverka. Pozdrav
procedurata e mnogu dobra, mozis da svrtis stranici nanazad i ke najdis sve sto te interesirazdravo na site ako moze da znam kakva e procedurata za bugarsko drzavjanstvo ako moze nekoj da mi odgovori pozz
извини фатен сум со компјутериве,незнам тоа да го напраем...Pepi, prikaci gi kako dokumenti word, pdf, posto vidlivo e samo za clenovi. Pozdrav
Изпити по б'лгарски език за б'лгарско гражданствоизвини фатен сум со компјутериве,незнам тоа да го напраем...