ДаАј некој да ми каже дали важат продолженија за +/- играчи во Копачка?
Не ми се лоудаше сајтот нивен а не уплаќам често во Копачка за ова, баш пред некој ден дознав дека имаат бољи квоти за оваа игра.
Статива ipi:Кајгана магијо Кајри уште 8 поени, Драмонд 10 и П. Џорџ и Батлер да не дадат појќе од 23.
Ако те заеба само Џорџ пцуј меАбе, се скемба Дејвис нешо пак или ?
Преваранти се преваранти 2:1 ( 0:1)Некако ме влече денес преварантиве од Норвешка и Шведска дека ке одиграат прелаз
Brann-Elfsborg 2 vo 1 ili 1 vo 2
Елис бе говедо едно мораше вечерва со таков мизерен шут да бидиш , знаев на старт кога промарши 2 пати о чиста позиција дека ќе ме заебе тој и сабајлево провервам сите влезени тој за 3 поена а копиљот само 1 тројка погодил ..За вечерва
Елис 16.5+ повторно би требало да биде ударна игла кај Пејсерс , Џорџ откако се врати од повреда игра топло ладно т.е не е веќе истиот Џорџ од лани , Елис има целосна слобода во напад а има можеби најголема минутажа на терен , зема доста шутеви и има добар процент би требало да оди плус вечерва.
Андерсон 19.5 - Се врати Дејвис, па Андерсон е повторно на клупа , претходната утакмица влезе + поради тоа што не му тргна шутот на Дејвис кој шутираше 0/6 на стартот па овој ја искористи шансата, ама овде на спротивна страна се Мемфис , Гасол и Зек во рекетот тешко се пробива , претходната партија против Мемфис мислам имаше само 8 поени.
Рондо 11.5+ Човеков блеска како во најдобрите денови , денес Кингси се без најдобриот стрелец Казнс па треба да превземат Геј и Рондо сепак го одбрав Рондо кој игра одлично во последно време и има помала граница .
Вучевич 15.5+ Втора утакмица во 2 дена вчера не се прослави многу беше на 16.5 граница даде 16 поена со катастрофален шут од поле 6/17 , вечерва против Сан Антонио ќе биде тешко али треба да превземе одговорност
Kohlschreiber, Muller, Sousa, De Schepper, CoricTenische za denes neshto ?!
Uplateno na 1000den.Porzingis 14.5+
Howard 14.5+
Lillard 21.5+
E ajde de,i ja se prasuvam sebesi,veruvaj mi,ne deka igra dobro protiv Bucksi,no poslednite utakmici pomegu niv ima pristojni brojki,sepak ne e nikakov faktor .Irving у продужетци го дае плус ? Иначе @memet122 да не глумам експерт тука меѓутоа не знам зашто го форсираш толку Lillard кога е во очајна форма сите шутеви преку McCollum идат а овој изиграва Лери птица