Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај Сампаоли како што кажа Девил културниот шок ќе биде најголема пречка.

@mkgunner циркус :D

Ако дојде Симеоне во Челзи со неговите методи и пристап на игра, јас ќе пратам петиција до канцелариите на Арсенал во Лондон утакмиците со Челзи да ги предаваме службено, ич да не се замараат и повредуваат играчите.

Пеп како тренер знам дека е многу добар, ама како лик ми е антипатичен, а со доаѓањево во Сити ми стана уште по антипатичен. Пеп се надевам ќе пропаднеш заедно со твојот нов клуб.

Ако дојде Симеоне во Челзи со неговите методи и пристап на игра, јас ќе пратам петиција до канцелариите на Арсенал во Лондон утакмиците со Челзи да ги предаваме службено, ич да не се замараат и повредуваат играчите.

Можеби ке дојде Симеоне, ама во Англија каде што секој прљав потег се вади на виделина, тешко дека ке успее со таа тактика, осакати го противникот.

Можеби ке дојде Симеоне, ама во Англија каде што секој прљав потег се вади на виделина, тешко дека ке успее со таа тактика, осакати го противникот.

Против Арсенал ќе му успева, во тоа сум сигурен.

Симеоне во стариот Стоук, тоа ќе беше фешта. Секој напревар ќе си заминуваше некој со скршена нога или глава.

Па не игра Симеоне прљав фудбал, туку цврст и агресивен.

Nма разлика :D

Доста бе со тој Мурињо во Манчестер, само малери правите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom