- Член од
- 13 март 2013
- Мислења
- 448
- Поени од реакции
- 715
Каков трол е ова ЗОТЕ алал да му е
Show me the facts that prove satellites exist and i will believe. But all i can see coming from NASA is lies and fraud. Unless you have seen them with your own eyes you cant in all honesty say they exist beyond a shadow off doubt.Каков трол е ова ЗОТЕ алал да му е
Зошто скапо? Нека тргне по стапките на Тито и нека фрли 20 милиони долари, aко е маж.каубојот е гола вода, има илјадници други... докажуваат со жироскоп, па и со патувањето на албатросите... Нема крај, сега некој отидоа подалеку, не само дека земјата не е сфера туку диск, туку зборуваат за ротација на сонцето околу земјата...
Бидејќи скапо е секој што сака да се увери да се праќа со комерцијален спаце шатл, поефтино е со брод по трасата на албатросите
За жал, мислам дека не е трол. [DOUBLEPOST=1454325574][/DOUBLEPOST]Каков трол е ова ЗОТЕ алал да му е
Зоте, и телескопи не постојат. И тие се лага.Има преку 200 телескопи и ниту еден не може да види сателит? Ме заебавате дека тролам?
Поарно за тебе да тролашИма преку 200 телескопи и ниту еден не може да види сателит? Ме заебавате дека тролам?
Еве ти распоред, на кое место од планетава, во кое време можеш да го набљудуваш поминувањето на ISS над тебе во тој момент: http://spotthestation.nasa.gov/sightings/Има преку 200 телескопи и ниту еден не може да види сателит? Ме заебавате дека тролам?
Ова е илузија, Холивуд. Читај малку Библија, таму ти е се објаснето.Еве ти распоред, на кое место од планетава, во кое време можеш да го набљудуваш поминувањето на ISS над тебе во тој момент: http://spotthestation.nasa.gov/sightings/
Оваа дискусија да се води е блатантна и смешна. Зошто би го перат мозокот луѓе како Миленко, Тила Текила и B.O.B. и др членови на тако званата асоцијацика на ненаучници и луѓе без грам мозок. Да ви објаснува човек научно за сизики и др работи не би ви било јасно, ама на тако звано верници, еви пар ствари да си го почешата мозочето со проста логика(не ви спомнувам слики и видеа што се правени надвор од Земјата пошо сте тешки конспиративци.)
Објаснете си
Каде е работ на земјата?
Лунарни еклипси?
Некаден ден, некаден ноќ спрема ротација на сонцето и месечината?
Кога пловиш на брод зошто планините или страничнитр брегови исчезнуваат?
Екватор?
Поздрав.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Овоа видеото е смешен модел за репрезентација на земјата како диск, со потполем дефицит на основно познавања од физика и законите на гравитација. Секој има право да верува во што сака ама во вакви не едукативни и не научни трудови побиени целострано е срам за интелект на еден просечен човек во денешно развиено општество. Sacrificum intellecus, credo non quad.
Jas doma imam i si gleam planeti...ili mozda lepenki...sea ke go otvoram da vidam. Nego Zote daj objasni kako imame den ili nok na ramna povrsina...ili lambi ni palat gasat sekoj 12 saata?Има преку 200 телескопи и ниту еден не може да види сателит? Ме заебавате дека тролам?
Гравитација не постои.[DOUBLEPOST=1454338221][/DOUBLEPOST]Овоа видеото е смешен модел за репрезентација на земјата како диск, со потполем дефицит на основно познавања од физика и законите на гравитација. Секој има право да верува во што сака ама во вакви не едукативни и не научни трудови побиени целострано е срам за интелект на еден просечен човек во денешно развиено општество. Sacrificum intellecus, credo non quad.
https://youtu.be/VNqNnUJVcVs
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jas doma imam i si gleam planeti...ili mozda lepenki...sea ke go otvoram da vidam. Nego Zote daj objasni kako imame den ili nok na ramna povrsina...ili lambi ni palat gasat sekoj 12 saata?