- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.927
- Поени од реакции
- 73.351
Кадино-Славија 4-0
Последно место после 5 меча, 0 бодови, гол разлика 0-19
Последно место после 5 меча, 0 бодови, гол разлика 0-19
Хахахахахахахахахахахасериозно ова ви е новиот амблем?
Што ќе ти е распоред од лани бре?Дај некој ако го има распоредот од цела прошла сезона од Трета лига Север.
пријател што има пристап до КОМЕТ системот на ФФМ ми кажа дека овој е пријавен како официјален на Славија. од таму и е извадена сликата.Хахахахахахахахахахаха
Поим немам, каде го најде?
Истите дресови ги имаат, а на нив нема лого, и не знам кој би се замарал да го менува
Не би ме зачудило искренопријател што има пристап до КОМЕТ системот на ФФМ ми кажа дека овој е пријавен како официјален на Славија. од таму и е извадена сликата.
Си имам некои свои шеми беДај некој ако го има распоредот од цела прошла сезона од Трета лига Север.
со Волково играа во Слупчане и загубија 2:4. немало никаков притисок врз гостите ни пред ни по натпреварот. изглеа помирени се дека ќе испаѓаат па затоа не се замараат.Останува во последното коло да гостуваме кај Беса и штета што се вратија да играат во Слупчане и нема да искористиме како другите екипи да играат во Маџари, па сите ги победија
Ќе биде убаво со една гостинска победа да се заврши полусезоната која почна катастрофално, но ќе видиме...
spored moeto iskustvo koga ima ovakva glasina komotno mozat 3-5 ligi da se odbijat za da se dobie vistinskoto nivo na koe igracite ke bidat na probaПочнаа тренинзите за вториот дел, како засилување се доведени некои играчи од Б екипите на Работнички и Слога.
Двајца играчи во текот на полусезоната ќе одат на проба во Германски второлигаши и третолигаши. Што ти се вика да играш за Славија, одма сите врати ти се отворени.
Инаку, има попозитивни најави за развојот на фудбалот во Пржино, како во машка, така и во женска конкуренција