Чиста победа, како што би рекол тренерот, ги погодивме резервите за второ полувремеA kako toa pobedivte vo Hasanbegpu pu ke treba slednata sezona da im go vratite dolgot
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чиста победа, како што би рекол тренерот, ги погодивме резервите за второ полувремеA kako toa pobedivte vo Hasanbegpu pu ke treba slednata sezona da im go vratite dolgot
![]()
Дуле Мандаровски, претседателот на ЖФК Драгон и порано на Сан Сити/Сопиште. Тој што е главен за делегирање на судии во трета лига север, а беше и делегат на утакмици во повисоките лиги.@Colt Willcox починал Мандарот а?
Епа ја изгледа не го знам овој, ја мислев на стариот ама ме бунеше некако ова 55 години, викам не е можно да е толку млад.Дуле Мандаровски, претседателот на ЖФК Драгон и порано на Сан Сити/Сопиште. Тој што е главен за делегирање на судии во трета лига север, а беше и делегат на утакмици во повисоките лиги.
http://ekipa.mk/in-memoriam-dushko-mandarovski/
Иле е главниот во Славија, а Никола Мандаровски е стариот Мандар што беше главен пред Иле.
Баш вчера или завчера го видов Дуле, немаше никакви здравствени проблеми колку што знам![]()
Во конслтација со другите фанови на Славија, проценивме дека имало над 200 луѓеОва 250 гледачи по стандардите на балисти ти е пресметано?![]()
Просториите на клубот се на улица Кочанска, број 10 А.знае ли некој да ми каже точна адреса на стадионот на кој игра Славија?
Игрa. Вo првите три нaтпревaри имaa три пoрaзи. Првиoт нaтпревaр не гo ни дoчекa крaјoт, пoрaди прекин.што се дешава со Славија, игра ли општинска?