Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што му е на Џејмс бе му паѓа топката зицери утиња бунари праи мн слаб

Многу малце шутира so called "king".
Ne e salam ovaj ejjj..dusata mi ja izvadi ova godina ..poloso od ovaj januari nikad ne sum pominal,a bas dobro pamtam,sekogas najdobar plus sum imal prv i vtor mesec od godinata ..
Ti ibam i sreka i se .
I eve,si zavrsi za vecer,vazno si promasi se zivo i divo,i si izleze .

Валенсија 1 Т1 ... 2,15 коеф. Трупајте куќи дворови викендици , се шо имате у облик на недвижнини па може и у облик на движнини , на пример жените. :pos:

Секој што игра на поголеми уплати ќе стави на Валенсија и ќе кулира викендов. Никакви комбинации не се потребни со мртвите Рома.

Последно уредено:
Валенсија 1 Т1 ... 2,15 коеф. Трупајте куќи дворови викендици , се шо имате у облик на недвижнини па може и у облик на движнини , на пример жените. :pos:

Секој што игра на поголеми уплати ќе стави на Валенсија и ќе кулира викендов. Никакви комбинации не се потребни со мртвите Рома.
Аха, дека Валенсија не се мртви :D
Реално редно е Валенсија да добие, и Рома е чист 1 :)

Како бе Барселона не ги тепаа Лаборал сношти. Како, само она ме утна ебаго.

Аха, дека Валенсија не се мртви :D
Реално редно е Валенсија да добие, и Рома е чист 1 :)

Валенсија е ала Барса за Рома. Скинаа бодови и на Реал и на Барса на домашен терен. Утре ќе го истурат Хихон со најмалце 3-4 гола. Не дека и Рома нема да тепа редно е веќе , али не гледам зошто да се комплицира кога имаш чисти 2.15 на Валенсија 1 Т1. Освен ако лакомаш па да ги играш двете. Јас ставам 100 евра најмалце на Валенсија утре. :D

Валенсија е ала Барса за Рома. Скинаа бодови и на Реал и на Барса на домашен терен. Утре ќе го истурат Хихон со најмалце 3-4 гола. Не дека и Рома нема да тепа редно е веќе , али не гледам зошто да се комплицира кога имаш чисти 2.15 на Валенсија 1 Т1. Освен ако лакомаш па да ги играш двете. Јас ставам 100 евра најмалце на Валенсија утре. :D
То ме чуди и мене, против Барса и Реал изиграја на ниво, а со Валекано кога ги гледав делуваа како распашана банда на терен. Треба да го добијат Хихон се пласираа полуфинале во купот можи самодовербата им се кренала, а ако не почнат да ги победват таквите екипи на Местаља нека се поздрават со Европа за наредна сезона.

ec2e8b9fd9364737d336aad1400a4ded.jpg

Ti ibam crncugata,ovaj ne e salam,ova godina dusata mi ja otkorna .
B.Dortmund 1&3+
Linfield 1&3+
Rangers 1&3+
S.Curry 29.5-
Uplata 1000den

Како ви се клават толку пари на играчи бе, после цацко ви е крив.
Кога веќе играте на голема уплата играј си ко чоек сингл на дуплирање и ај со здравје.

GSW h2 prvo poluvreme ne e za site pari ?! 9 razlika na poluvreme so filadelfija bi trebalo bez problem da vleze..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom